Snaas Groep neemt W.T.L. Europe over

0

De Snaas Groep is een gerenommeerde partner op het gebied van ondergrondse afvalsystemen, metaalbewerking en magazijninrichting. De onderneming heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Ter aanvulling en versterking van haar aanbod in ondergrondse afvalsystemen is thans W.T.L. Europe overgenomen.

Door de overname kan Snaas haar klanten in de afvalsystemen-
markt nu ook zelfstandig onderhouds- & reinigingsdiensten leveren.

W.T.L. Europe heeft jarenlange ervaring in het plaatsen, onderhouden, keuren en reinigen van ondergrondse- en bovengrondse containers en is een leidende speler in dit marktsegment. De onderneming heeft een eigen gespecialiseerde vloot van onderhouds- en reinigingsvoertuigen.

Snaas Afvalsystemen is een leverancier van onder- en bovengrondse afvalsystemen en werkt al jaren samen met W.T.L. Europe. “Deze overname is een logische volgende stap in onze samenwerking en zo kan er maximaal geprofiteerd worden van de mogelijkheden die Snaas Afvalsystemen als vooruitstrevend bedrijf biedt” zegt Pieter van der Wulp, de oprichter van W.T.L. Europe.

“Met een eigen onderhouds-en servicetak zijn wij in staat om onze partners in de afvalsystemen-markt nog beter van dienst te zijn. Snaas Afvalsystemen kan door deze overname de flexibiliteit bieden die gemeenten en andere partners graag van hun leveranciers zien en kan als groep voldoen aan de meest stringente kwaliteitseisen die in de markt gesteld worden.” aldus Jeroen Snaas, commercieel directeur van de Snaas Groep.

W.T.L. Europe zal verder gaan onder de naam Snaas Onderhoud & Service. De heer van der Wulp zal verbonden blijven aan Snaas Afvalsystemen, waar hij zich met name zal richten op technische productontwikkeling en innovatie. Wim Hartog, algemeen directeur van de Snaas Groep, zal de leiding van Snaas Onderhoud & Service op zich nemen, waarbij de dagelijkse operatie gerund zal worden door Harry Akker.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics