Skopos groeit verder met nieuwe adviseur Jelle Hollema

0

skoposJelle Hollema is 1 januari in dienst getreden als senior adviseur bij Skopos. Skopos is de onafhankelijk specialist die bedrijven begeleidt bij het selecteren, implementeren en optimaliseren van  ERP-systemen en andere business software.

Jelle is een ervaren adviseur met ruim 25 jaar ervaring in ERP en andere business software bij industriële bedrijven. Binnen Skopos begeleidt hij opdrachtgevers bij hun zoektocht naar de optimale software oplossing en de bijbehorende partner. Een oplossing die het best past bij de huidige en toekomstige informatiebehoefte van het bedrijf.

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de R.U. Groningen lag de focus op logistiek en informatica aangevuld met strategisch management. Deze mix heeft Jelle aangevuld met kennis van diverse ERP- en andere business software systemen. Jelle heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan in verschillende rollen zoals business consultancy, project management en change management bij nationale en internationale ERP-implementaties.

Naast genoemde software selecties gaat Jelle klanten ook begeleiden bij het implementeren van de geselecteerde software. Door zijn ruime ervaring is hij de ideale man om een klant langs de ERP-valkuilen te loodsen op weg naar een succesvolle implementatie.  Zo’n geslaagde implementatie staat of valt bij goed teamwork; het goed laten functioneren van projectteams is bij uitstek de kracht van Jelle.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics