Ronde tafel over Toekomstbestendigheid voor productiebedrijven.

0

Het optimum tussen Cost Leadership, Operational Excellence en Customer Intimicy vormt een uitdaging voor menig productiebedrijven. Hierbij wil je ondersteund worden door bedrijfssoftware die u niet alleen wendbaar maakt, maar ook controle biedt, risico’s minimaliseert en geld bespaart.

Daarnaast werken partijen (producent en klant) steeds meer op verschillende vlakken samen om tot producten te komen. Ketenintegratie. Voorwaarts of achterwaarts om zodoende de geheleProduct Life Cycle te beheren. Dat betekent dat verkoop steeds kennisintensiever wordt, waarbij het sales-apparaat nauwer geïntegreerd dient te worden met de operationele activiteiten en de rest van het primaire proces.

We zien dat veel bedrijven echter vastzitten aan verouderde bedrijfssoftware. Vaak door veel maatwerk of moeilijke migratieprocessen. De nieuwe generatie bedrijfssoftware is volledig cloud-based. Hierdoor werkt u altijd in de laatste versie, kunt u makkelijk opschalen en profiteert u van de best practices voor uw branche! Kortom: klaar voor de toekomst!

Pulse organiseert samen met  Microsoft op dinsdag 21 maart  een roundtable met als thema Toekomstbestendigheid een doorkijk maken naar het veranderende Manufacturing landschap en hoe het Microsoft-platform u hierbij kan ondersteunen. Bovendien kunt u de dialoog aangaan en ervaringen delen met vakgenoten.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics