Perry ’t Lam B.V. investeert in 2 Safan Darley kantbanken.

0

Perry ’t Lam B.V. te Leerbroek is als constructiebedrijf opgericht in 1985 als eenmanszaak. Na een flinke groei is het familiebedrijf in 2004 uitgebreid meteen plaatwerkafdeling voor lasersnijden en afkantwerk tot 3 meter. In 2009heeft Perry ’t Lam B.V. investeringen gedaan om plaatwerk tot 6 meter lengte te kunnen leveren en bewerken. Door nieuwbouw in 2013 is de productiefaciliteit verdubbeld, waarmee twee duidelijke afdelingen zijn ontstaan; n.l. constructie en plaatwerk waarin rvs en staal gescheiden van elkaar worden verwerkt.

In de periode tussen 2013 en 2016 heeft Perry ’t Lam B.V. hard gewerkt aan een zo optimaal mogelijke plaatvoorraad en werkvoorbereiding om aan de stijgende vraag en kwaliteit te kunnen voldoen, en met succes. Dit heeft geleidt tot de recent gedane investering in twee Safan Darley kantbanken. Het machinepark is uitgebreid met een HBrake 175T  met een werklengte van 3200 mm, een extra grote uitlading van 600 mm, Qmaat van 825 mm en met een slag van 500 mm. Nog meer uniek is de Safan Darley HBrake 400T, met een werklengte van 6200 mm, mede uitgevoerd met het EBend L Blue hoekmeetsysteem en CNC gestuurde buighulpen met een capaciteit van 2000 Nm. Ook het bestaande kantpersgereedschap is door Perry ’t Lam B.V.volledig vervangen. 

Mede door de grote stappen die Perry ’t Lam B.V. de afgelopen jaren heeft gezet en de ontwikkelingen die ze de komende tijd gaan maken, wordt er op  vrijdag 9 juni een open dag georganiseerd. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vooruitgang te komen bekijken.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics