Partnerschap Isah en PLM Xpert

0

ERP-specialist Isah en PLM Xpert, competence center voor PRO.FILE, werken al sinds langere tijd samen, maar hebben dit nu officieel gemaakt in een partnerschap. Samen maken zij de uitwisseling van data tussen CAD, PDM/PLM en ERP eenvoudig.

In engineering is 3D CAD de norm. Ook het gebruik van PDM- en PLM-systemen wordt steeds meer noodzakelijk gegeven de toegenomen complexiteit van veelal mechatronische producten en de hoge kwaliteitseisen. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil. Een complicerende factor is dat het aantal bedrijfsapplicaties bij veel bedrijven inmiddels zo groot is dat er een informatiekloof ontstaat tussen engineering en productie.

Een oplossing is volgens de partners de integratie van CAD-systemen en het beheer van productdata met de PRO.FILE PDM/PLM-oplossing. Vervolgens maakt PRO.FILE middels een gestandaardiseerde integratie de uitwisseling van artikelen, engineering-items, stuklijsten en documenten met Isah ERP mogelijk. Engineers van verschillende disciplines hoeven voortaan alleen nog maar met PRO.FILE en het CAD-systeem te werken. Een ERP-client is niet meer nodig, want alle benodigde gegevens vanuit Isah zijn bekend in PRO.FILE. Verder zorgt een uitgekiend vrijgaveproces voor een gecontroleerde overdracht van gegevens naar Isah, voor zowel nieuwe informatie als wijzigingen.

In webinars op 15 september en 27 september presenteren de partners zich nader.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics