Moonen Packaging blijft vertrouwde duurzame ketenregisseur ook onder nieuwe eigenaar OptiGroup

0

Gisteren was de interne bekendmaking van de overname van Moonen Packaging door het Zweedse bedrijf OptiGroup. Er is een bindende overeenkomst getekend voor de overname van 100% van de aandelen.

Door de overname is er de mogelijkheid voor ons om nog sneller te kunnen groeien en ontwikkelen op het gebied van duurzame en innovatieve oplossingen. Gé Moonen: “Moonen Packaging is al vele jaren een familiebedrijf en het is belangrijk voor mij dat na overname de visie, naam en werkwijze die we hebben opgebouwd, voor onze werknemers, klanten en leveranciers geborgd blijven. Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid krijgen ook in de toekomst prioriteit, wat een positieve invloed zal hebben voor OptiGroup in zijn geheel. Ik ben ervan overtuigd dat zowel onze klanten als leveranciers voordelen zullen ondervinden van deze overeenkomst.”

Breed scala aan diensten
OptiGroup is een leverancier van B2B gebruiksartikelen, met een sterke focus op Noord- en Midden-Europa. Ze zijn actief in 19 landen en hebben een groeiend portfolio aan private labels zoals Papyrus, Supplies Direct en Telpak, waardoor een breed scala aan producten en dienstverlening onder de OptiGroup paraplu vallen. De diensten van OptiGroup zijn onder te verdelen in 4 pijlers:

– Facility & Foodservice Solutions
– Industrial & Safety Solutions
– Printing & Creative Solutions
– Retail & Reseller Solutions

De acquisitie van Moonen Packaging is een belangrijke aanvulling op de versterking van de positie van OptiGroup in de Benelux en zal hun vermogen om klanten een breed scala aan diensten en innovatieve outsourcing-oplossingen aan te bieden vergroten.

OptiGroup gelooft in het waarborgen van de eigen identiteit van de familiebedrijven, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen en klanten op een vertrouwde wijze meer kunnen bieden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics