In memoriam: Chris Kepser

0

Bevlogen ondernemer

Ons bereikte het droevige bericht dat op 21 februari j.l., veel te jong, Chris Kepser is overleden. Chris Kepser (58) was directeur van Kepser Pro-Metaal in Cuijk, het bedrijf dat hij van z’n vader had overgenomen en waar hij de volgende generatie al bij had betrokken. In 2010 nam hij Venrooy Cable Equipment over, toen dat door de crisis in de problemen was gekomen. Kepser Pro-Metaal levert al bijna zestig jaar plaat- en constructiewerk in prototypes, enkelstuks en kleine series. De allround toeleverancier kan engineering, plaatwerk, profielwerk, verspaning, laswerk en assemblage verzorgen.

Chris Kepser investeerde in engineerings-, productie- en logistieke processen volgens de filosofie van smart industry. Vorig jaar kondigde hij in Link vol trots een investering aan in een drietal kantbanken, waarbij hij had gekozen voor de leverancier die de digitale organisatie van het werk om de machine heen het beste op orde had.

De bevlogen ondernemer Chris Kepser zette zich vol in voor zijn bedrijven en medewerkers. Daarnaast was hij een warm pleitbezorger voor de maakindustrie en toonde hij in woord en daad een grote maatschappelijke betrokkenheid. Maar toen het nodig was tijdens de crisis, gaf hij prioriteit aan de continuïteit van zijn eigen bedrijf, zo vertelde hij twee jaar geleden aan Link. ‘In 2010 besloot ik al mijn energie in het bedrijf te steken en heb ik elf van mijn dertien bestuurslidmaatschappen opgezegd. De TechnoPromo hier in Cuijk blijf ik nog wel volgen, want ik ben gedreven om de jeugd te animeren voor techniek.’

Wij zullen ons Chris Kepser blijven herinneren als een gedreven ondernemer die de maakindustrie en Link Magazine een warm hart toedroeg. We wensen zijn naasten veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.

(coverfoto: Gerard Verschooten)

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics