LifeSense Group maakt gebruik van de Muratatechnologie voor het kleinste kinderbedplasalarm ter wereld.

0

LifeSense Group (LSG) is er trots op dat het populaire Oopsie Heroes product voor kinderen nu ook de innovatieve technologie van Murata bevat.
De unieke technologie van LSG voor kinderen, Oopsie Heroes PLUS , is vanaf september 2020 wereldwijd beschikbaar voor gezinnen. “We zijn er trots op dat we aan deze reis beginnen en dergelijke innovatieve Japanse Murata technologie in onze digitale gezondheidsoplossingen opnemen”, zegt Dr. Valer Pop, CEO van de LifeSense Group. Door het product te verfijnen, streeft LSG ernaar om het stigma van bedplassen weg te nemen en gezinnen over de hele wereld te voorzien van digitale gezondheidstechnologie.

Na het succes van Oopsie Heroes kondigt LSG met trots de lancering aan van de nieuwste generatie kinderbedplasproducten Oopsie Heroes PLUS (OH+).
Met behulp van de CR1220 lithium muntbatterij en piëzotechnologie van Murata heeft LifeSense Group de kleinste bedplaswekker (slechts 5 mm dik) voor kinderen ter wereld ontwikkeld en gemaakt. Het is nu in verschillende markten en regio’s te koop.

De technologie-updates in het nieuwe OH+ ontwerp omvatten een verlengde levensduur van het product en een patent aangevraagd circuit om een hoge 1% piëzo-elektrische frequentieprecisie te bereiken. Het apparaat alarm is perfect ontworpen voor het gehoor van kinderen: volgens onderzoek is 4KHz de meest gevoelige frequentie voor menselijke oren. Deze functie helpt kinderen sneller te ontwaken in vergelijking met andere alarmen om bedplassen snel op te lossen.

OH+ is ontwikkeld in overleg met 100 kinderen met als doel om bedplassen af te schaffen. OH+ bestaat uit een kleine en comfortabele sensor die eenvoudig op elk ondergoed of pyjamabroekje kan worden bevestigd. Wanneer een kind ‘s nachts zo’n “Oopsie Moments” heeft, stuurt de sensor een onschadelijk, audiogebaseerd signaal naar het mobiele apparaat waarop de OH-app draait. De app maakt het kind dan wakker zodat het naar het toilet kan gaan.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics