Jeroen van den Hurk nieuwe CEO van VBH

0

VBH (Van Berge Henegouwen) heeft Jeroen van den Hurk benoemd tot CEO, met ingang van 1 mei 2019. Van den Hurk volgt Michiel Haverkorn van Rijsewijk op en heeft een brede ervaring als managing director in de technologie- en logistieke industrie en bij het begeleiden van bedrijven naar een nieuwe toekomst. De afgelopen zeven jaar was Van den Hurk Managing Director van VDL Industrial Modules, een contractontwikkelaar en producent van modules en systemen voor OEM’s.

De Raad van Commissarissen van VBH heeft er vertrouwen in dat de benoeming van Jeroen van den Hurk het bedrijf in staat zal stellen om zijn sterke punten in de wereldwijde superjachtindustrie verder te ontwikkelen. “Van den Hurk heeft een goed begrip van de behoeften en ambities van ons bedrijf en we zijn verheugd hem aan boord te hebben”, licht het bestuur toe.

De afgelopen jaren heeft VBH haar operationele processen en projectmanagement geprofessionaliseerd en aanzienlijk geïnvesteerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en producten. Het doel is om door te gaan met het verbeteren van de mogelijkheden om meerdere grote projecten in de superjachtindustrie aan te kunnen, terwijl we onze werkmethoden continu verbeteren, de voortgang bijhouden en zorgen voor een hoogwaardige levering op tijd. Van den Hurk is een technologische visionair met een bewezen staat van dienst op het gebied van uitvoering. Hij zal het leiderschap leveren om onze strategie met succes uit te voeren en voordeel te halen uit de marktkansen die voor ons liggen. ”

“Ik ben vereerd de nieuwe CEO van VBH te zijn en volledig toegewijd aan deze spannende nieuwe uitdaging”, voegt Van den Hurk toe. “Mijn carrière tot op heden heeft me een nauwe affiniteit gegeven met technologie, beveiliging en AVIT, die allemaal vitale gebieden zijn voor VBH-klanten. Ik kijk er naar uit om samen met het team van toegewijde professionals een positieve bijdrage te leveren aan de groeistrategie van het bedrijf. ”
VBH zal blijven profiteren van de ervaring van Michiel Haverkorn van Rijsewijk, omdat hij als adviseur bij het bedrijf blijft. De Raad van Commissarissen heeft Haverkorn van Rijsewijk bedankt voor zijn vele waardevolle bijdragen als CEO de afgelopen jaren.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics