IndustrieTOP Noord-Nederland over Productiviteit

0

Albert Jan Boonstra

Een hogere productiviteit met slimmer en flexibeler produceren. Welke ondernemer in de industrie wil dat niet? Er zijn nog plaatsen vrij op de IndustrieTOP Noord-Nederland, op woensdag 22 mei in Leeuwarden. Daar delen Henk Jan van der Pol (Bond High Performance 3D Technology) en Freddy van der Werff (Europrovyl) hun ervaringen met Smart Productivity.

De industrietop is onderdeel van de landelijke Dutch Technology Week en wordt georganiseerd door FME, VNO-NCW Noord en ING, in samenwerking met Innovatiecluster Drachten.

Ben Scholtanus, Neopost Technologies

Smart Productivity

Een hogere productiviteit leidt tot een concurrerende kostprijs en – gecombineerd met topkwaliteit – uiteindelijk tot een sterkere (inter)nationale concurrentiepositie. In de afgelopen jaren is er al veel aandacht geweest voor nieuwe verdienmodellen, nieuwe productietechnologie en de instroom van – goed gekwalificeerd – personeel. Stuk voor stuk onmisbaar om de continuïteit en de performance van bedrijven te verbeteren. Henk Jan van der Pol en Freddy van der Werff vertellen in een keynote hoe zij hun bedrijf productiever hebben gemaakt.

Masterclass

Na de break kunnen deelnemers een masterclass volgen waarbij twee bedrijven van Innovatiecluster Drachten het achterste van hun tong laten zien. Albert Jan Boonstra (ASTRON) laat in de masterclass Artificial Intelligence zien hoe het vermogen van computers of machines ingezet kan worden voor het verhogen van de productiviteit. En Ben Scholtanus (NeoPost) vertelt hoe de productie omhoog kan als je met Digital Twinning fysieke objecten koppelt aan digitale modellen. Andere masterclasses gaan over cultuur en vakmanschap op de werkvloer en focus op doorlooptijd.

Freddy van der Werff

Programma

  • 14.00 uur  Inloop en ontvangst
  • 14.30 uur  Keynote lezing door Henk Jan van der Pol van Bond High Performance 3D Technology en Freddy van der Werff van Europrovyl
  • 15.30 uur  Masterclasses
  • 16.45 uur  Wrap-up
  • 17.00 uur  Rondleiding
  • 17.30 uur  Borrel
  • 18.30 uur  Einde bijeenkomst

Meer informatie en inschrijven

Bezoek voor meer informatie en inschrijven de website van FME.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics