Zaadverbeteraar Incotec opent onderzoekscentrum en Enza Zaden en Syngenta breiden uit in Enkhuizen

0

incotec_innovation_centre_3662462690Zaadverbeteraar Incotec opent op 13 december haar gloednieuwe Innovatie Centrum in Enkhuizen. Vanuit dit Innovatie Centrum zullen Incotec Research & Development en Marketing & Sales nauw samen werken aan marktgerichte en baanbrekende innovaties in zaadbehandeling en -verbetering voor klanten. Incotec verbetert en bewerkt zaden voor de voedselteelt en heeft vestigingen over de hele wereld.

Incotec werd eind vorig jaar overgenomen door speciaal chemiebedijf Croda. Incotec investeerde bijna €3 miljoen in dit nieuwe research centre. Het maakt duidelijk dat het bedrijf is toegewijd om te investeren in het Europese deel van de business. In de Verenigde Staten kondigde het bedrijf recent aan $4 miljoen te zullen investeren in een van de productielocaties in California. incotec-groot

Incotec is een leidend internationaal zaadverbeteringsbedrijf en onderdeel van de Croda Group. De Incotec coating- en zaadtechnologiebedrijven in de hele wereld leveren producten en diensten gericht op het verbeteren van zaad door middel van opwaardering, priming, disinfectie, coating en analytische diensten voor genetische analyse en kwaliteitscontroles.

Incotec heeft haar hoofdvestiging in Enkhuizen, Nederland en productielocatie in vele landen zoals de Verenigde Staten, Brazilië en China.

Enza zaden en syngenta, groenteveredelaars,  breiden ook hun onderzoeksactiviteiten uit in Enkhuizen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics