Gietburg neemt Brinks Metaalbewerkling over.

0

Brinks Metaalbewerking is een toeleverancier van ventielblokken voor de hydrauliek markt en van onderdelen ten behoeve van de automobielindustrie, agrarische industrie en machinebouw in Europa. In een sterk geautomatiseerde productieomgeving worden verschillende materialen zoals aluminium en staal machinaal bewerkt, gereinigd en geassembleerd.

De Gietburg Group waartoe Doesburg Components en Gieterij Doesburg behoren, ontwikkelt en produceert gietijzeren componenten voor de internationale vrachtwagen en motoren industrie, en krijgt door deze overname toegang tot de hydrauliek markt en de beschikking over extra productiecapaciteit in het licht van een toenemende vraag naar lichte en duurzame materialen in de automobielindustrie.

Door deze acquisitie zal de omzet in 2021 voor de Gietburg Group met 500 werknemers circa €125 miljoen bedragen.

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Voor Brinks Metaalbewerking betekent deze overname toegang tot de internationale klanten en de R&D faciliteiten van de Gietburg Group. Brinks Metaalbewerking zal onder haar eigen naam blijven opereren in de markt.

De Gietburg Group is producent en toeleverancier van kwalitatief hoogwaardige gietstukken aan de automotive, truck, motoren en landbouw sector via haar dochterondernemingen Gieterij Doesburg, Doesburg Components, Gietburg, Waeles Nederland en Modelmakerij Hengelo.

Brinks Metaalbewerking BV is een Europese toeleverancier van ventielblokken en onderdelen ten behoeve van automobiel industrie, agrarische industrie, machine- en apparaten- bouw, intern transport en duurzame energie. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in boren, frezen, ontbramen ( thermisch/hoge druk) en reinigen van onderdelen in repeterende seriegroottes van 500 tot 200.000 stuks op jaarbasis.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics