China Business Week 2019

0

China is een wereldmarktleider, dat is duidelijk. Heeft u daarom weleens gekeken welke mogelijkheden op het gebied van duurzaam ondernemen er in dit land liggen voor uw bedrijf? Bent u een potentiële, startende of ervaren exporteur? Wilt u exporteren, importeren of op een geheel andere manier zakendoen? Kom dan in september naar de China Business Week voor antwoord op uw vragen. 11 september vindt er een bijeenkomst van de China Business Week plaats in Apeldoorn.

De China Business Week vindt plaats van 10 tot en met 13 september, achtereenvolgens in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven. U hoort er meer over de zakelijke kansen die China uw bedrijf kan bieden. Kansen op het gebied van duurzaam ondernemen, zodat u goed voorbereid bent bij het maken van zakelijke beslissingen. 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert de 6e editie van de China Business Week samen met Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven, InnovationQuarter, OostNL en Rotterdam Partners. Ook de Dutch Design Foundation, The Hague Business Agency en de gemeente Apeldoorn spelen een rol in deze Business Week.

U kunt een goedgevuld programma verwachten, met handige en praktische informatie-uitwisseling door experts. Deze ervaringsdeskundigen beoefenen allemaal een andere tak van sport. U kunt hun presentaties bijwonen en deelnemen aan break-outsessies over actuele thema’s en een-op-eengesprekken. Uiteraard biedt de Business Week u volop netwerkgelegenheid.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Tijdens de China Business Week zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit China in Nederland om u te informeren over:

  • Circulaire economie
  • Cleantech
  • Water- en milieutechnologie
  • Hydrogen
  • Urban development
  • Green cities
  • Circulair building
  • Life Sciences & Health (LSH)
  • Creatieve industrie
  • Sustainable design

Adviesgesprekken met buitenlandnetwerk

U kunt tijdens de China Business Week een-op-een in gesprek met de Nederlandse vertegenwoordigers over het zakendoen in ‘hun’ regio of sector. U kunt trouwens ook in gesprek gaan met onze andere in China gespecialiseerde partners.

Aanmelden

De China Business Week is bedoeld voor ondernemers met ambitie om in China duurzaam te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma optimaal te laten aansluiten op deze doelgroep.

Meld u aan vóór 6 september. Inschrijving voor een-op-eengesprekken sluit op 30 augustus.

Deelname

Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

Locaties

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics