Oerlemans neemt verpakkingsproductiebedrijf Flexpak over

0

Per 1 mei 2016 behoort Flexpak Geldermalsen tot de Oerlemans Packaging Groep. Flexpak is een gevestigde naam in de productie van laminaatfolie voor o.a. de foodindustrie. Daarnaast produceert Flexpak hoogwaardige bedrukte OPP-, CPP-, BOPP- folies, vellen, harmonicazakken, blokbodemzakken en rondellen. De producten worden geleverd aan klanten in binnen- en buitenland in oa. koek-, snoep-, banket-, chips-, snack- agf-, zuivel-, vis- en vleesmarkt. De onderneming zal in Geldermalsen gevestigd blijven.

Door de overname kan oud-eigenaar Thies Oosterhuis pensioen gaan. Hij heeft een modern verpakkingsproductiebedrijf weten op te bouwen. ‘Ik ben erg verheugd met de overname van Flexpak door Oerlemans Packaging. Door de overname is continuïteit voor de medewerkers, klanten en leveranciers gewaarborgd.’

Door de overname van Flexpak breidt Oerlemans Packaging haar productiemogelijkheden verder uit. Oerlemans Packaging produceert een breed productportfolio kunststof flexibele verpakkingen met veel specialiteiten in diverse productmarktcombinaties.
‘De overname van Flexpak past geheel in de groeistrategie van Oerlemans Packaging. Met nieuwe product- en productiemogelijkheden, zoals hoogwaardige bedrukte laminaatverpakkingen, PP harmonicazakken en PP blokbodemzakken, kunnen wij onze klanten met een nog breder verpakkingspakket bedienen. Ik ben dan ook zeer vereerd dat Flexpak vanaf 1 mei onderdeel uitmaakt van de Oerlemans Packaging groep’, aldus Joan Hanegraaf directeur-eigenaar van Oerlemans Packaging.

Oerlemans Packaging B.V. bestaat uit de volgende productiebedrijven:

Oerlemans Plastics B.V., Genderen-Giessen
Plasthill B.V., Hillegom
Perfon B.V., Goor
O.P.I. B.V., Oosterwolde
Fardem Packaging B.V., Edam
Flexpak B.V., Geldermalsen

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics