247TailorSteel ontvangt NRW.INVEST AWARD 2020!

0

Met de uitreiking van de NRW.INVEST AWARD eert NRW.INVEST bijzondere investeringen door buitenlandse bedrijven in NRW. De NRW.INVEST AWARD hebben Prof. Dr. Andreas Pinkwart (Minister van economische zaken en digitalisering van Noordrijn-Westfalen) en Petra Wassner, (Directrice van NRW.INVEST) op 14. September in ‘Düsseldorfer Ständehaus’ aan vier internationale bedrijven uitgereikt.

Met trots mogen wij mededelen dat 247TailorSteel een van de genomineerde bedrijven was en uiteindelijk de NRW.INVEST AWARD 2020 heeft gewonnen. De prijs komt voort uit de investering en bouw van de nieuwe productiefaciliteit in Hilden nabij Düsseldorf. COO Frank Gelen nam de prijs voor 247TailorSteel aan. Naast 247TailorSteel ontvingen nog drie andere bedrijven de prijs: Indische IT-expert Infosys, OrCam uit Israël en de Franse pakketdienstverlener DPD. Alle prijswinnaars verrijken de regio met hun specialistische expertise en hun technologieën, creëren nieuwe banen en versterken de innovatiekracht van Noordrijn-Westfalen. Bedrijven als Amazon, Picnic en L’Oreal hebben deAward in de afgelopen jaren ontvangen.

Minister Pinkwart: “Noordrijn-Westfalen heeft een hoge mate van slagkracht en zichtbaarheid in de internationale strijd voor bedrijfslocaties en dat willen we verder uitdragen. Ons doel is dat de beste bedrijven ter wereld zich in onze regio vestigen met hun Duitse of Europese hoofdkantoor. Bedrijven die innovatieve technologieën ontwikkelen, vinden bij ons de beste randvoorwaarden. De vier winnaars zijn daar uitstekende voorbeelden van en we willen u graag bedanken met de NRW.INVEST AWARD voor uw inzet in deze moeilijke tijden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics