Blue Innovation Center verhuist naar Brightlands Campus Greenport

0

Per begin november verhuist het Blue Innovation Center naar de Brightlands Campus Greenport Venlo. Met de verhuizing geeft het Blue Innovation Center invulling aan haar ambitie om haar ecosysteem uit te breiden en nadrukkelijker de verbinding te zoeken met Universiteit Maastricht, Fontys Hogeschool, HAS Hogeschool en andere ondernemersgedreven initiatieven op Brightlands Campus Greenport Venlo zoals Innoveins, Mushroom Valley en Bio Treat Center. In totaal verhuizen er vier ondernemingen met 35 medewerkers naar het het Campus-terrein.

Saskia Goetgeluk, CEO van Brightlands Campus Greenport Venlo is bijzonder verheugd met de komst van het Blue Innovation Center: ‘Dit ondernemers gedreven initiatief is een goed voorbeeld van samenwerking en communityvorming en past naadloos in de aanpak van de netwerk-campus in Venlo.’ Sinds 2014 heeft dit ecosysteem meerdere startups en scaleups voortgebracht en écht impact weten te maken op het gebied van duurzaamheid, agrofood en hightech. ‘Met de komst van het Blue Innovation Center wordt ons Brightlands netwerk substantieel uitgebreid. Ook wij hebben hen veel te bieden vanuit ons strategisch speerpunt gezonde en veilige voeding. Wij zien ernaar uit de ondernemers actief te ondersteunen in het aangaan van verbindingen’, aldus Goetgeluk.

Nieuwe dimensie
Met de komst naar het Brightlands Campus Greenport Venlo voegt het Blue Innovation Center een nieuwe dimensie toe aan haar ecosysteem. Jeroen Rondeel, oprichter van het Blue Innovation Center onderstreept het potentieel van Brightlands Campus Greenport Venlo: ‘Dit was het juiste moment om te verhuizen naar de campus. We staan aan de vooravond van een florerende campus. Door nu te verhuizen kunnen we mee vormgeven aan het ecosysteem en activiteitenprogramma. Jaarlijks organiseren wij meer dan 50 innovatie workshops en evenementen, zoals Open Brains, Innovate or Die en Hightech Meets en die verhuizen uiteraard mee. Daarnaast hebben we de ambitie om ons startup programma verder op te schalen en verwacht ik veel van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden binnen de campus.’

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics