Karel Decramer stopt als sales director maar blijft aandeelhouder van Dewulf/Miedema

0

Karel Decramer heeft beslist om zijn taken als director sales van de vegetable division bij Dewulf/Miedema, specialist op het gebied van rooitechnologie voor aardappelen en wortelen, stop te zetten. Na een mooie carrière van 16 jaar bij het familiebedrijf vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Decramer stopt eind oktober 2017, maar blijft als aandeelhouder wel een dichte band behouden met de onderneming.

Karel Decramer kan terugkijken op een mooie carrière bij Dewulf waarbij hij de groei van de onderneming tot de wereldwijde top van landbouwmachineproducenten mee heeft helpen vormen deze laatste jaren. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het dealernetwerk van Dewulf. Decramer stond ook mee aan de wieg van de overname van het Nederlandse Miedema in 2014. Over zijn periode bij Dewulf zegt hij: “Ik kijk tevreden terug op de voorbije jaren en wat we met Dewulf verwezenlijkt hebben. We zijn vandaag in staat om aardappel- en groentetelers een modern, volledig gamma te bieden. Onze bedrijfswaarden economisch, innovatief, betrouwbaar en plezierig zijn daarbij steeds niet ver te zoeken.”

Sinds 2001 vervulde Karel Decramer de rol van director sales binnen Dewulf. Hij behoort tot de 3e generatie bestuurders in het familiebedrijf dat door zijn grootvader is opgericht in 1946. Hij vond het persoonlijk tijd om eens een nieuwe uitdaging buiten de onderneming te zoeken, maar behoudt wel een goede band. “Ik heb het volste vertrouwen dat de onderneming in goede handen is met het huidige bestuur. Hoewel ik afstand doe van de dagelijkse leiding, blijf ik trots mede-eigenaar van Dewulf”, aldus Decramer.

Met zijn beslissing maakt Karel Decramer plaats voor een externe sales director, die nog moet worden aangeworven. Dewulf zal binnenkort een vacature voor de functie uitschrijven en het rekruteringstraject opstarten.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics