Technolution opent vestigingen dicht bij de klanten in Kopenhagen en Stockholm

0

Technolution versterkt haar activiteiten in Scandinavië met de opening van kantoren in Kopenhagen en Stockholm. Een logische stap voor de innovatieve technologie-integrator uit Gouda, die in de Nordics-regio betrokken is bij grootschalige projecten op het terrein van Smart Cities en Intelligent Traffic Solutions (ITS).

Een succesvolle tender voor de stad Kopenhagen opende voor Technolution de deuren naar het noorden. Het bedrijf is een belangrijke partner in het ambitieuze CPH 2025 Climate Plan van Kopenhagen, waarmee de Deense hoofdstad in 2025 volledig CO2-neutraal wil worden. Technolution ondersteunt de stad met intelligente transport- en infrastructuuroplossingen.

Dichter bij de klant

De activiteiten van Technolution in Denemarken leidden al snel tot spin-off in Zweden en Noorwegen. De projecten zijn vernieuwend en vragen veel en intensieve interactie met de opdrachtgevers. In deze context zijn nabijheid en een hechte relatie van groot belang, zowel voor de opdrachtgever als voor Technolution. De vestigingen in Kopenhagen en Stockholm creëren hiervoor de benodigde ruimte en bieden tegelijkertijd een basis voor de uitbouw en consolidatie van de activiteiten in de Nordics.

Focus op mobiliteit

Technolution beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit en ITS. Met het verkeersmanagementplatform MobiMaestro heeft het bedrijf een groot deel van de Nederlandse markt in handen. MobiMaestro is voor Kopenhagen uitgebreid met Smart City-functionaliteiten en vormt het hart van de verkeerstoren van de stad. Van hieruit bewaakt de stad het verkeer en voorziet zij haar inwoners via apps en dynamische borden van verkeersinformatie op maat. Mobiliteit is dan ook het speerpunt van de Nordics-ambities. Daarnaast heeft Technolution een trackrecord in de energiemarkt en op het gebied van publieke veiligheid, high-end security en industriële toepassingen.

Ease of doing business

CCO Marcel Dukker van Technolution heeft veel vertrouwen in de groeikansen van de Nordics-vestigingen: “Waar je iets creëert, ontstaat dynamiek. Technolution is een perfect fit voor deze markt. De Scandinavische landen zijn technologisch hoog ontwikkeld en er is oog voor kwaliteit. De cultuur en de manier van zakendoen lijken erg op de Nederlandse. Daarnaast scoren de Scandinavische landen erg hoog op de lijst van landen waar een goed bedrijfsklimaat heerst, de ease of doing business index.”

De twee Technolution Nordics-vestigingen zijn inmiddels volop in bedrijf. En niet zonder succes: nieuwe projecten dienen zich aan en het personeelsbestand is uitgebreid met nieuwe lokale medewerkers. De activiteiten in Scandinavië passen dan ook helemaal bij het motto van Technolution: The Right Development.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics