Maurice Unck nieuwe directeur RET

0

De huidige RET-baas Pedro Peters wordt opgevolgd door Maurice Unck  en vertrekt per 1 juni, zo heeft hij eerder aangekondigd, na 12 jaar leiding te hebben gegeven aan het openbaar vervoerbedrijf van Rotterdam en omstreken.

De nieuwe directeur (43) is enthousiast over zijn nieuwe baan bij het Rotterdamse vervoersbedrijf. ‘‘De RET is een mooi bedrijf, met veel enthousiaste mensen. Een bedrijf waarbij je in de dagelijkse operatie echt het verschil maakt, midden in het hart van de Rotterdamse regio. En dat is precies waar het in het OV om draait, elke dag weer het beste doen voor de klant. Ik kijk ernaar uit om te beginnen”, aldus Unck.

Na 12 jaar RET
Pedro Peters draagt met een gerust hart het stokje over aan zijn opvolger. ”Afgelopen anderhalf jaar heb ik intensiever samengewerkt met hem, onder meer aan de gezamenlijke toekomstvisie van de OV-bedrijven. Ik ken Maurice als een betrokken en bevlogen vakman, met veel kennis en kunde!”

Maurice Unck (43 jaar) was de afgelopen drie jaar onder andere lid van de Executive Committee van de NS. Daarvoor was hij commercieel directeur in de regio Noordoost en directeur Bedrijfs- en Productontwikkeling bij NS.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics