Personele verschuivingen in januari 2017

0

René Berkvens, ceo van Damen Shipyards Group, heeft de KIVI Erepenning Maritieme Techniek ontvangen vanwege zijn rol als initiator en stimulator van vele commerciële, organisatorische en strategische Damen-successen en zijn bijdragen aan de Nederlandse maritieme industrie.

 

De tweede editie van de MicroNano Start-Up of the Year Contest is gewonnen door het Enschedese LipoCoat, dat natuurlijke bionanocoatings voor medische hulpmiddelen ontwikkelt. De uitreiking was op de International MicroNano Conference in Amsterdam, van brancheorganisatie MinacNed.

 

De bestuursvoorzitter van Siemens Nederland, Ab van der Touw, is koninklijk onderscheiden. Hij werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

 

Vanderlande heeft Remo Brunschwiler (foto), voorheen ceo bij Swisslog en Selecta Management, benoemd als nieuwe ceo. Hij is per 1 februari Govert Hamers opgevolgd, die met pensioen gaat.

 

John Schmitz volgt Rob Fastenau op 1 maart op als decaan van de Delftse faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI). Schmitz was vice president bij NXP.

 

Albert Bogaard, oprichter van Parkmobile International en partner van ORTEC, wordt ceo van ORTEC Data Science, een nieuwe businessunit op het gebied van digitale transformatie.

 

Frencken Europe heeft Fokko Leutscher (foto) aangetrokken als nieuwe algemeen directeur. Hij is de opvolger van Henk Tappel, die de overstap heeft gemaakt naar Bronkhorst High-Tech.

 

Niels van Rhenen benoemd als ceo van advies- en ingenieursbureau Tebodin.

 

Van Doren Engineers heeft een nieuwe directie. Van de drie broers die het bedrijf jaren leidden, blijft alleen Jos van Doren aan. Cor en Marcel van Doren zetten een stapje opzij. Hun opvolger komt uit eigen gelederen, Roger Heugen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics