Gina van der Werf treedt toe tot de Raad van Commissarissen van de ICT Group

0

ICT Group N.V.  maakte vandaag de nominatie bekend van Gina van der Werf voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen van ICT Group. Haar benoeming door de Raad van Commissarissen staat op de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ICT Group op 9 mei 2018. Gina van der Werf is CEO van First Dutch Innovations en heeft de Nederlandse nationaliteit. De heer Jan Sinoo, wiens tweede termijn eindigt op 9 mei 2018, zal niet beschikbaar zijn voor herverkiezing.

Gina van der Werf (46) is CEO van First Dutch Innovations, een multinationale onderneming die actief is in de TIC-sector (testen, inspecteren en certificeren), metrologie en in biowetenschappen. In het verleden was zij voorzitter van de raad van bestuur van Priority Telecom NV na corporate functies binnen de Liberty Global. Ze bekleedde ook verschillende commissariaten binnen de IT-sector en binnen de Noordelijke Hoge School Leeuwarden (NHL). Ze heeft een diploma in ondernemingsrecht en internationale organisaties van de Rijksuniversiteit Groningen.

Theo van der Raadt, voorzitter van de Raad van Commissarissen van ICT Group: “We zijn zeer verheugd Gina van der Werf te mogen voordragen voor benoeming in de Raad van Commissarissen. Met haar brede en internationale managementervaring en uitgebreide achtergrond in de technologiesector zal zij een waardevolle aanvulling zijn op onze Raad van Commissarissen. Ik ben ervan overtuigd dat ICT Group zal profiteren van haar betrokkenheid bij de ontwikkeling van innovatieve bedrijven en het bevorderen van ondernemerschap. Tegelijkertijd wil ik Jan Sinoo bedanken voor zijn waardevolle bijdrage in de afgelopen acht jaar waarin ICT belangrijke stappen vooruit heeft gezet. ”

Gina van der Werf zal worden voorgedragen voor benoeming voor een periode van vier jaar tot de AVA in 2022. De benoeming voor benoeming vindt plaats onder de voorwaarde dat de algemene vergadering geen gebruik maakt van haar aanbevelingsrecht. Na haar benoeming bestaat de Raad van Commissarissen van ICT Group uit de volgende leden: Theo van der Raadt (voorzitter), Deepak Luthra, Fritz Fröschl en Gina van der Werf. Gina van der Werf wordt voorzitter van de remuneratie- en benoemingscommissie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics