ZIE Hi Delta 2022: De dag staat in het teken van cybersecurity, HR-beleid, Industrie 4.0, elektronenoptiek en de energietransitie.

0

Dit jaar richt ZIE Hi Delta haar pijlen op de brede maakindustrie in Zuid-Holland. De dag staat in het teken van verregaande digitalisering in je bedrijf, om klaar te zijn voor de toekomst.

Er zijn interessante break-out sessies onder andere op het gebied van cybersecurity, HR-beleid in tijden van personeelsschaarste, Industrie 4.0, elektronenoptiek en de energietransitie op het gebied van waterstof. Je kunt met deze kennis al ingezette stappen in je eigen bedrijf verder optimaliseren, of juist tot een beter overwogen keuze komen voor investeringen.

De keynote rond het thema cybersecurity wordt gegeven door Katja Otten, CFO bij APM Terminals.

“Als Chief Finance Officer bij APM terminals geef ik leiding aan de financiële organisatie van de wereldwijde terminaloperator, met 75 terminals over de hele wereld, exclusief of samen met een joint venture-partner. Ik leid de groep toegewijde en professionele financiële leiders over de hele wereld, terwijl we ons bedrijf ondersteunen bij de continue transformatie- en verbeteringstrajecten.”

ZIE Hi Delta 2022 wordt dit jaar op dinsdag 18 oktober gehouden bij NEXT in Delft en is gratis en voor iedereen toegankelijk na aanmelding.

Het programma van ZIE Hi Delta 2022 begint om 13:00 en wordt om 17:15 uur afgesloten met een netwerkborrel. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende RIVM-richtlijnen rond corona.

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.