Uitnodiging live uitzending | vr 16 april 2021 Een nieuwe generatie hightech equipment – voor de toekomstige generatie

0

Op vrijdag 16 april van 10.30-11.30 uur staat tijdens de live uitzending het investeringsprogramma NXTGEN HIGHTECH in de spotlight.
NXTGEN HIGHTECH focust letterlijk op: “Een nieuwe generatie hightech equipment – voor de toekomstige generatie.” Gericht op duurzaamheid, digitalisering, gezondheid en technologiesoevereiniteit. In de studio belichten de tafelgasten hoe NXTGEN HIGHTECH de Nederlandse hightech equipment industrie een toekomstbestendige boost geeft en daarmee de internationale
toppositie behoudt én verder uitbouwt!

Het investeringsprogramma NXTGEN HIGHTECH bestaat uit drie essentiële onderdelen: verbinden, verdiepen en versterken van het gehele hightech equipment innovatie-systeem.

Host van de live sessie is Marc Hendrikse, voorzitter Topteam Topsector HTSM en de moderatie is in handen van Lieke Lamb, TrendStrateeg.

Co-host: Tom van der Horst, voorzitter werkgroep NXTGEN HIGHTECH

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Aan tafel schuiven onder meer aan:
Berend van Meer, LUMC/UTwente | NXTGEN HIGHTECH & Biomedische productietechnologie
Niel Truyens, TNO | NXTGEN HIGHTECH & Laser-Satelliet-Communicatie
Arno van Mourik, Airborne |”Pioniers in composieten”. Een pakkende MKb-praktijkcase

Deelnemen
De live online uitzending is via een MS-Teams link, geheel kosteloos te volgen, mits u zich registreert via de website of via een van de buttons “aanmelden”. Tijdens de live uitzending is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen!

Aanmelden voor de NXTGEN HIGHTECH op vrijdag 16 april a.s. van 10.30-11.30 uur! De online lobby opent 5 minuten voor aanvang

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics