Zwolse ondernemer wint Volvo Quality Excellence Award

0

Edwin ter burgDe Zwolse ondernemer Edwin ter Burg heeft op donderdag 28 januari 2016 de Volvo Quality Excellence Award (VQE) in Gotenburg in ontvangst mogen nemen.

Vanuit Zwolle behartigt hij de belangen van Automotive leveranciers als de Poolse Tier-1 supplier Geyer&Hosaja, dat producten van Elastomeren levert, en het Duitse bedrijf MPR China-Certification Benelux, wat andere producenten assisteert bij het verkrijgen van de CCC-certificering voor export naar China.

“De eisen op het gebied van kwaliteit, R&D, kosten efficiëntie, leveringsbetrouwbaarheid, aandacht voor het milieu, innovatiekracht et cetera zijn bij Volvo relatief hoog” zegt Ter Burg. “Dit vereist een consequente benadering van alle geledingen binnen Volvo en een hierop aansluitende opvolging. Dit kan alleen maar met een sterk project team en organisatie achter je”. Volgens Ter Burg is deze award een bekroning voor het gehele team en organisatie voor de geleverde performance in brede zin. “Drie jaar geleden hebben wij duidelijke strategische keuzes gemaakt in de benadering van Volvo en hoe ons hierop in te richten. Het is geweldig dat deze aanpak ook hier succesvol is gebleken”.

Als InternationalBusinessCoach van Kennispoort Regio Zwolle ondersteunt Ter Burg diverse ondernemingen bij het oriënteren of uitbreiden van hun business in het buitenland. “Deze ervaring bij Volvo bevestigt nog maar eens dat doelgericht accountmanagement, met een kwalitatief hoogstaand team, vruchten afwerpt. Dat uit deze aanpak succesfactoren te herleiden zijn en in diverse andere bedrijven en sectoren toe te passen is, lijkt mij evident”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics