Professor Bob Mattheij: “Wiskunde vormt al tien jaar de rode draad binnen Sioux LIME.

0

Wiskundig ingenieursbureau Sioux LIME, onderdeel van de Sioux Group, viert haar 10-jarig jubileum. Sinds de oprichting in 2007 is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de hightech industrie met meer dan veertig hoogopgeleide academici in dienst. De specialist in wiskundige tooling vervult een sleutelrol voor hightech bedrijven bij het begrijpen en verbeteren van ingewikkelde technische processen; een cruciaal ingrediënt voor innovatie.

In 2007 richtte professor Bob Mattheij het Laboratory for Industrial Mathematics Eindhoven (LIME) op, vanuit de faculteit Wiskunde & Informatica van de TU Eindhoven. Hiermee verkreeg de TU/e als enige universiteit in Nederland een wiskundig valorisatie instituut. Om het bedrijfsleven beter te kunnen ondersteunen, sloot Sioux LIME in 2011 aan bij de Sioux Group. Hier floreert het bedrijf onder de bezielende leiding van Mattheij.
Professor Bob Mattheij: “Wiskunde vormt al tien jaar de rode draad binnen Sioux LIME. Wij richten ons iedere dag vol passie op het oplossen van niet-standaard problemen. We hebben inmiddels al een flink portfolio aan klanten succesvol bijgestaan. Onze mathware stelt klanten in staat om producten beter en sneller te maken en processen efficiënter in te richten. Samen met de software-, elektronica- en mechatronicaspecialisten van Sioux zijn we tot heel veel prachtige dingen in staat.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.