Oreel in Hallum neemt eerste E-Brake Ultra van SafanDarley in productie.

0

Tijdens de EuroBlech 2016 heeft SafanDarley de nieuwe generatie EBrake’s gepresenteerd, de EBrake Ultra. Tijdens de beurs is de eerste EBrake Ultra verkocht aan Oreel Hallum B.V. De EBrake Ultra is half november in bedrijf gesteld bij Oreel. 

Flexibiliteit
De EBrake Ultra 1303100 is voorzien van CNC gestuurde bombering, waardoor veel verschillende soorten materialen door elkaar met hoge precisie kunnen worden verwerktDe EBrake Ultra is geleverd met 3D achteraanslagwelke over de gehele breedte van de machine gebruikt wordt. De EBrake Ultra kenmerkt zich door een volledig nieuw design en beschikt over een dubbelbeeldscherm voor een papierloze werkomgeving.
Oreel, opgericht in 1855, is specialist in het bewerken en afwerken van staal,roestvrijstaal en aluminium. Om in te spelen op actuele marktontwikkelingen beschikt Oreel over een hoogwaardig en modern machinepark. 
Als expert in het zetten van plaatwerk, heeft Oreel de beschikking over een groot aantal kantbanken. Met de uitbreiding van de EBrake Ultra aan het machinepark, kan Oreel nog sneller inspelen op de vraag van de klant, zonderde kwaliteit uit het oog te verliezen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics