Vanderlande Beste Werkgever ‘Productie en industrie’

0

Op dinsdag 4 oktober is het productiebedrijf Vanderlande uitgeroepen tot de Beste Werkgever in de branche ‘Productie en industrie’. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

beste-werkgevers_0Op gepaste afstand

Vanderlande scoort met een 8,0 ruim boven de nummers 2 en 3. ASML bezet de tweede plaats met een Beste Werkgevers Score van 7,6. Op de derde plaats staat Shimano, dat met een 7,5 de top 3 completeert. Het geheim van goed werkgeverschap Guido Heezen, oprichter van Effectory, over de geheimen van goed werkgeverschap: “Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid.

Guido Heezen

Guido Heezen

Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om een cultuur van vertrouwen te creëren. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn daarbij van groot belang.”

Beste Werkgeversonderzoek 2016

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Meer informatie over de winnaars en de geheimen van goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics