Unlock the future met Bosch Rexroth tijdens de World of Technology and science 2022

0

De vakbeurs World of Technology & Science opent binnenkort haar deuren. Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. UNLOCK THE FUTURE met Bosch Rexroth; dé specialist op het gebied van aandrijftechniek: van componenten tot complete engineered-to-order systemen

Innovation, Engineering & Services

Bosch Rexroth presenteert oplossingen in aandrijftechniek, met een focus op drie onderwerpen: Innovation, Engineering en Services.

Op de stand maak je kennis met het grensverleggende besturingsplatform ctrlX AUTOMATION. Ervaar je zelf de volledige openheid van dit besturingssysteem voor industrie 4.0 met de gloednieuwe ctrlX GAME. Ontdek je Bosch Rexroth’s Connected Hydraulics, die gebruik maken van de kracht en intelligentie van de geavanceerde hydraulische technologie van Bosch Rexroth om grenzen te doorbreken als het gaat om prestaties, functionaliteit én levensduur. En ervaar je de next level mechatronica met het Smart MechatroniX-platform, waarbij je de beste componenten voor lineaire bewegingstechnologie met elektronica en software combineert.

Unlock jij de ESCAPE ROOM – The WoTS Edition?!

Met de speciale Bosch Rexroth ESCAPE ROOM, is er voor de bezoeker letterlijk de mogelijkheid om de toekomst te “unlocken”. In de speciale – !
Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct een tijdsslot tijdens de WoTS!

Lezing: RobotART x Bosch Rexroth

Bij Bosch Rexroth zijn ze al langer overtuigd van de meerwaarde van ctrlX AUTOMATION. Maar het gaat er natuurlijk om dat de gebruikers van het modulaire besturingsplatform dat zijn. Een van die gebruikers is robotautomatiseringsbedrijf Robot ART, dat voor een standaard palletiseringssysteem zocht naar een modern PLC met Rest API. Die vond het bedrijf in de ctrlX CORE en het ctrlX AUTOMATION platform.

Willem van Dam (Robot ART) en

(Bosch Rexroth) vertellen tijdens de klantencase lezing alles over het project, de samenwerking én de toekomstplannen vol innovaties. Datum: dinsdag 27 september 2022 Tijd: 15:25 – 15:50 Meer informatie.

Interactie seminar: Onderwijs en de interactie met technische bedrijven

Bosch Rexroth is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van aandrijf- en besturingstechniek en garandeert efficiënte, krachtige en veilige bewegingen in machines en systemen van elke omvang.

Daarom is het voor Rexroth cruciaal dat er voldoende technische studenten afstuderen en dat de opleiding ook aansluit bij de beroepspraktijk. Daarom werken we samen met diverse onderwijsinstellingen. Bijvoorbeeld de tweejarige hbo-deeltijdopleiding Associate degree (Ad) Mechatronica op Avans Hogeschool, waarbij mbo-leerlingen zich in twee jaar tijd kunnen verder scholen en ontwikkelen in het mechatronisch vakgebied. Daarnaast laten we studenten graag kennismaken met de nieuwste technieken en alle nieuwe hightech ontwikkelingen in de techniek.
Rexroth investeert samen met het onderwijs in het verbeteren van de kwaliteit technische opleidingen. Ook denken we graag mee over de vraag hoe we kunnen zorgen voor voldoende instroom in technische opleidingen én hoe we studenten kunnen laten kiezen voor de techniek.
Datum: dinsdag 27 september 2022 Tijd: 13:00 – 16:15 Meer informatie

Boost your TECH-brain

Speciaal voor studenten organiseert FEDA Branchevereniging samen met onder andere Bosch Rexroth op 27 september de Student Discovery Tour. De tour biedt technische studenten de mogelijkheid om tijdens hun studie meer te weten te komen over het bedrijfsleven en de rol die zij daarin later kunnen vervullen.

World of Technology & Science 2022 Bezoek Bosch Rexroth tijdens de WoTS en ontdek hoe Bosch Rexroth de sleutel kan zijn naar de toekomst!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.