Uitnodiging: Talkshow ‘Laat je in de kaart kijken’, met talkshow-hosts Arjan van Weele en Maarten Steinbuch

0

Ruim 200 uitbesteders en een gelijk aantal toeleveranciers zijn afgelopen maanden genomineerd voor de LINK Magazine Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards, powered by ISAH & ING, in drie verschillende categorieën. De winnaars van deze drie awards krijgen hun onderscheiding uitgereikt op woensdag 21 november vanaf 15.30 bij Boerderij Mereveld te Utrecht in aansluiting op de talkshow ‘Laat je in de kaart kijken’. Als iets een rode draad vormt in de twintig jaargangen aan artikelen in het jubilerende LINK Magazine over (succesvol) samenwerken in de industriële keten, dan is het wel (een gebrek aan) die openheid.

Uitnodiging 21 november Talkshow DISCA’18: ‘Laat je in je kaarten kijken’.

De assertieve en scherp doorvragende Arjan van Weele (NEVI-hoogleraar aan de TU/e) en zijn professorale collega Maarten Steinbuch (hoogleraar in onder meer robotica en automotive, eveneens aan de TU/e) zijn ook dit jaar weer de talkshow-hosts. Natuurlijk leggen zij ook hun kaarten op tafel over de toekomst van inkoopmanagement & samenwerking en artificial intelligence & algoritmen. En vier industriële topondernemers zullen voor een interview op het scherp van de snede aanschuiven tijdens de talkshow van DISCA’18. Paul Hoekstra, Chief Entrepreneur van machinebouwer WEMO uit Den Bosch, en Pim Kat, directeur van de Alkmaarse fotonicaspecialist Technobis, nemen plaats aan de tafel. Zij worden vergezeld door Arjen Janssens, ceo van het Enschedese Solmates, ontwikkelaar en bouwer van pulsed laser deposition-systemen voor onder andere de semicon, en Michiel Peters, CEO van bouwer van eiersorteermachines MOBA uit Barneveld. Maarten & Arjan zullen de talkshowgasten en het publiek de belangrijkste resultaten van de ING Industry Study, waarin vier strategische richtingen zijn gedefinieerd, presenteren in de vorm van stellingen.

Aansluitend op de talkshow en netwerkborrel, tijdens het diner zullen de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards in de categorieën Best Knowledge en Best Logistics feestelijk worden uitgereikt aan twee toeleveranciers, die zich bij hun eigen klanten en jury hebben weten te onderscheiden met hun proactieve opstelling, hun voortdurende inzet om product- en productietechnologie verder te verbeteren, leverbetrouwbaarheid te verhogen en kostprijs en doorlooptijd te reduceren.

Ook reiken wij dit jaar voor de zevende maal op rij de Best Customer Award uit, een prijs voor die klant, die zijn leveranciers de ruimte geeft voor het ontplooien van hun sterktes, die gericht is op gelijkwaardige ‘lange termijn-samenwerking’, open in de communicatie en afspraken nakomt.

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
15.30 uur -16.00 uur 
Ontvangst in Het Achterhuis & De Deel
Aankomst met een kopje koffie

16.00 uur – 18.00 uur 
link Talkshow ‘Laat je in de kaart kijken’ in Het Koetshuis.
Presentatie: Maarten Steinbuch & Arjan van Weele
met de volgende gasten aan de link-tafel:

Paul Hoekstra – Managing Direcot van machinebouwer WEMO
Pim Kat – Directeur van fotonicaspecialist Technobis
Arjen Janssen – ceo van Solmates, ontwikkelaar en bouwer van pulsed laser deposition-systemen en
Michiel Peters – ceo van bouwer van eiersorteermachines MOBA

18.00 uur – 18.45 uur 
Aperitief/netwerkborrel in Het Achterhuis & De Deel.

18.45 uur – 22.00 uur 
Diner in Het Koetshuis met de uitreikingen van de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2018

  • Best Logistic Supplier
  • Best Knowledge Supplier
  • Best Customer  

Wij verwelkomen u graag op woensdag 21 november 2018 vanaf 15.30 in Boerderij Mereveld te Utrecht. Uw aanmelding zien wij graag vóór 8 november aanstaande tegemoet.

Met vriendelijke groet,

John & Mireille van Ginkel
Link Magazine

https://gallery.mailchimp.com/f29cd51da35a0a5ccac381a81/images/4aca0d12-6008-4059-83b4-83ec3f15c4bc.jpg

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics