Trymax ontvangt order van NanoLab@TU/e.

0

Trymax Semiconductor Equipment BV (Trymax) heeft vandaag aangekondigd dat het een opdracht heeft ontvangen van NanoLab@TU/e van de Technische Universiteit Eindhoven. De NEO 200A-serie van Trymax met microgolf downstream plasmatechnologie werd geselecteerd voor het uitvoeren van resistent stripping, descum en oppervlaktereiniging op indiumfosfide (InP) wafers. Deze opdracht illustreert de concurrentiekracht van de éénkamer- en volautomatische oplossing van Trymax voor de fotonica-markt.

 

Carlos Lee, directeur-generaal van het European Photonics Industry Consortium

“Europese onderzoeksorganisaties en apparatuurbedrijven staan aan de spits van de wereldwijde fotonica-industrie”, aldus Carlos Lee, directeur-generaal van het European Photonics Industry Consortium (EPIC). “Een bedrijf als Trymax dat samenwerkt met de Technische Universiteit Eindhoven gaat in de goede richting om een efficiënte productie-infrastructuur op te bouwen”.

De Technische Universiteit Eindhoven heeft Trymax geselecteerd na het geven van technische demonstraties op InP substraat en andere samengestelde halfgeleidersubstraten. De resultaten die op het NEO 200A platform zijn behaald op het gebied van assnelheid, non-uniformiteit en de behandeling van kritische substraatmaterialen van verschillende afmetingen presteerden beter dan concurrerende oplossingen.

“Naast silicium heeft Trymax een lange ervaring en unieke mogelijkheden in het verwerken van verschillende substraten zoals SiC, GaN, GaN, GaAs, LiNbO3, LiNbO3, LiTaO3, glas en eWLB”, aldus Leo Meijer, CEO van Trymax. “Het is een eer om een erkende universiteit zoals de Technische Universiteit Eindhoven als klant te hebben. Trymax, als Nederlands hoofdkantoor, is er trots op dat de onderzoekers en studenten van de Technische Universiteit Eindhoven met ons systeem de fotonische oplossingen van de toekomst ontwikkelen”.

Huub Ambrosius, Managing Director van NanoLab@TU/e

“De Technische Universiteit Eindhoven heeft gekozen voor de Trymax NEO 200A vanwege de robuustheid van de tool, de expertise van het Trymax-team en de korte afstand tot het lab, die superieur is aan wat we elders op de markt vonden”, aldus Huub Ambrosius, Managing Director van NanoLab@TU/e.

Het NEO 200A systeem zal in het derde kwartaal van 2019 bij de Technische Universiteit Eindhoven worden geïnstalleerd.

Over Trymax Semiconductor Equipment BV:
Trymax’s kernactiviteit is het ondersteunen van halfgeleiderfabrikanten over de hele wereld met innovatieve plasma-gebaseerde oplossingen voor het verwijderen van fotostoelen, oppervlaktereiniging, isotrope ets, alsmede UV-curveing/lading wissen, die worden gebruikt bij de fabricage van geïntegreerde schakelingen en andere halfgeleiderapparaten. Trymax is een particulier bedrijf met het hoofdkantoor in Nijmegen, Nederland. Trymax heeft regionale kantoren in China (Suzhou) en Italië (Milaan).

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics