Tevreden over ERP-project? Kandideer voor de ERP Award

0

Het succes van een ERP-implementatieproject bij een bedrijf hangt sterk af van de samenwerking tussen het bedrijf en diens ERP-leverancier. Alleen samen kunnen ze binnen de geplande termijn en het beschikbare budget een systeem opleveren dat conform specificaties werkt, een nieuw businessmodel mogelijk maakt en/of substantieel bijdraagt aan doorlooptijdverkorting, kostprijsverlaging en verhoging van leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Hoog tijd om deze partners voor zo’n huzarenstukje in de spotlights te zetten. Daarom hebben Link Magazine en IPL Advies in december de ERP Award gelanceerd. Inmiddels hebben zich daarvoor al een flink aantal kandidaten gemeld.

De selectieprocedure:
1. Bedrijven waar recent ERP geïmplementeerd is en die daarover tevreden zijn, kunnen zichzelf en hun ERP-leverancier kandideren.
2. Op een korte vragenlijst kunnen ze ’t implementatieproject scoren.
3. Aan de hand van die scores wordt een eerste selectie gemaakt.
4. Geselecteerde bedrijven kunnen met een uitgebreidere vragenlijst de implementatie meer in detail scoren.
5. Aan de hand van die scores wordt een top-vijf bepaald.
6. Een jury onder leiding van IPL Advies, bestaande uit de best-scorende vijf bedrijven en hun ERP-leveranciers, bepaalt de winnaar. Dit gebeurt in een open discussie en met de vragenlijst en projectdocumentatie bij de hand.

Oproep: heeft u het afgelopen jaar ERP geïmplementeerd en bent u tevreden over het eindresultaat en de wijze waarop dat is behaald, stel dan voor 15 maart a.s. uw kandidatuur. De prijsuitreiking is eind mei.
erpaward@linkmagazine.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics