Technologiedagen Twente 15 & 16 mei 2019

0

Op 15 en 16 mei wordt in het Voortman Experience Center in Rijssen de derde editie van de Technologiedagen Twente georganiseerd. Het accent ligt wederom op kennisoverdracht, met dit keer als overkoepelend thema: ‘Plaatbewerking van morgen, vijf elementen van succes’. Voor de hele plaatbewerkingsbranche een interessant event.

PLAATBEWERKING VAN MORGEN: DE 5 ELEMENTEN VAN SUCCES!
HARDWARE • SOFTWARE • LOGISTIEK • SERVICE • PERSONEEL

Net als voorgaande edities zijn dit jaar naast Voortman Steel Machinery, ook Trumpf, SafanDarley, Lissmac, Valk Welding en Resato International weer van de partij. Nieuwe deelnemende bedrijven zijn het Duitse Kohler en het Italiaanse Faccin. Hierdoor is er dit jaar ook meer aandacht voor het bewerken van dikke plaat. Alle bedrijven bieden een workshop aan, waarin de vijf elementen die voor elke plaatbewerker van belang zijn om succesvol te opereren, aan bod komen. Het hele Voortman Experience Center zal worden benut, omdat Faccin, Kohler en Lissmac ook machines gaan demonstreren naast de al aanwezige Voortman machines.

De Nederlandse en Belgische relaties zijn van harte welkom op 15 mei, de eerste dag van de Technologiedagen Twente 2019. De dag wordt geopend door Ramon Dooijewaard, Directeur van FPT-VIMAG. Hij zal ook de paneldiscussie leiden. De Nederlandstalige dag wordt afgesloten door Creativiteit Expert Karl Raats.
Duitse relaties zijn van harte welkom op 16 mei. Deze dag begint om 9:00 uur en wordt geopend door Dr. André Best (IWE), CEO van Best Supplier Management GmbH.

Hoe krijg je vandaag ideeën die je succes van morgen mogelijk maken? Hoe krijg je briljante vondsten doorheen de dikke plaat van onze schedel, aannames en gewoontes geperst? En hoe begin jij daar hier en zelf aan? Karl Raats expert in zakelijke creativiteit krijgt ‘s werelds meest veelzijdige en onderbenutte machine gegarandeerd aan de praat: je grijze massa.

Programma

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.