Techconn: beurs voor beslissers uit de maakindustrie

0

Op 15 juni 2017 is de tweede Techconn een feit. Na het succes van 2016 wordt deze eendaagse beurs opnieuw in Hengelo (Twente) gehouden. Thema dit jaar is ‘Ketenrendement’; Hoe zorg je door middel van samenwerking voor meer toegevoegde waarde voor je klanten? “ De beurs is vooral gericht op kwaliteit en niet op kwantiteit. Dit geldt voor bezoekers en exposanten”, vertelt Petra Deterink, beursmanager Techconn over deze dagbeurs.

Standhouders zijn bij uitstek industriële toeleveranciers van hightech producten en processen. Zij kunnen gebruikmaken van het zogenaamde ‘plug-and-play-concept’. Dit werd door de standhouders als zeer positief ervaren en zorgde voor een overzichtelijke inrichting van de hal. Bovendien waren de exposanten geen tijd kwijt aan het op- en afbouwen van een stand. Niet alleen Nederlandse ondernemers zijn present op de beurs, maar net als vorig jaar worden ook exposanten en bezoekers uit het Duitse grensgebied verwacht.

De workshops werden vorig jaar erg goed bezocht en gewaardeerd. Dit jaar zijn er acht workshops. De onderwerpen zijn onder andere marktbenadering, QRM, digitale ketenintegratie en smart purchasing.
Er zijn al de nodige aanmeldingen voor de Techconn. Technische bedrijven uit de maakindustrie kunnen zich aanmelden tot 6 mei 2017. Meer informatie vindt u op www.techconn.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden als exposant of bezoeker van de beurs. Ook kunt u zich inschrijven voor de workshops.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics