Strategische samenwerking tussen Broeze Nijverdal en GS Metaal

0

Per 1 januari 2019 zal Gert-Jan Broeze aftreden als directeur en mede-eigenaar van Broeze Nijverdal B.V. Het bedrijf wordt als onderdeel van MaatHof Holding B.V. voortgezet als een zelfstandig opererende onderneming. De twee nieuwe eigenaren Jan van de Maat en Arnold Hofmeijer – beide eigenaar van MaatHof Holding B.V. en GS Metaal B.V.- zijn trots op de verwerving van Broeze Nijverdal en de toekomstige samenwerking.

Gert-Jan Broeze zal aftreden als directeur en mede-eigenaar van Broeze Nijverdal B.V.

‘Een jaar geleden kwamen wij met Gert-Jan Broeze in contact’, geeft Arnold Hofmeijer aan. ‘Broeze Nijverdal is een prachtig bedrijf en de strategische samenwerking tussen Broeze Nijverdal en GS Metaal is dan ook een mooie aanvulling op ons concept. Na meerdere verkennende en intensieve gesprekken tussen MaatHof Holding en Broeze Nijverdal hebben wij halverwege dit jaar samen een akkoord bereikt. Door de samenwerking tussen deze twee metaalbedrijven hebben wij de mogelijkheid om onze krachten te bundelen en kunnen wij in de toekomst onze klanten een breder dienstenpakket aanbieden. Wij kunnen elkaar op strategisch vlak enorm versterken’, aldus Arnold Hofmeijer.

Continuïteit Broeze Nijverdal B.V.

Om de continuïteit van de onderneming te kunnen blijven waarborgen en het feit dat er geen opvolger is, heeft Gert-Jan Broeze doen besluiten om een samenwerking met MaatHof Holding aan te gaan. De onderneming zal zelfstandig worden voortgezet onder de bestaande naam Broeze Nijverdal B.V. Commercieel directeur Klaas Kuipers en technisch directeur Jeroen Besten behouden hun functie binnen het bedrijf en ook de medewerkers zullen in dienst van Broeze Nijverdal B.V. blijven.

Gert-Jan zal het eerste jaar als adviseur van Broeze Nijverdal beschikbaar blijven. ‘Naast het adviseurschap ga ik mij concentreren op het beheer van mijn vastgoedportefeuille. Ook wil ik mij maatschappelijk gaan inzetten. Daarom ben ik vanaf 1 november 2018 voorzitter geworden van de stichting ‘d Oale Smederië’ om een stuk cultureel erfgoed te behouden. Hier ligt ook de basis van ons bedrijf Broeze Nijverdal’ geeft Gert-Jan Broeze aan. 

MaatHof Holding B.V. | GS Metaal

Onder de MaatHof Holding valt ook het metaal- en plaatbewerkingsbedrijf GS Metaal B.V.
GS Metaal bestaat sinds de jaren ‘70. Destijds gestart onder de naam Ymker & Tebberman, daarna verder overgegaan als Almi metaal en later als GS Metaal. In 2016 is het bedrijf overgenomen door Jan van de Maat en werd het bedrijf onder de naam GS Metaal voortgezet. In 2017 is Arnold Hofmeijer als directeur en medeaandeelhouder van GS Metaal aangetreden. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring als het gaat om metaal- en plaatbewerking. Op dit moment werken zo’n vijfendertig werknemers bij GS Metaal.

Jan van der Maat

Toekomstperspectief

Jan van de Maat: ‘Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn enorm trots dat Gert-Jan zijn prachtige onderneming vol vertrouwen aan ons overdraagt. Met de komst van Broeze Nijverdal gaan wij vol enthousiasme een mooie toekomst tegemoet.’

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics