Donderdag 19 april StartupDelta Summit: Sneller groeien met Oost NL

0

Gelderland is donderdag 19 april het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. De organisatie van het innovatie-evenement StartupDelta Summit in Arnhem verwacht zeker 2.000 bezoekers. Oost NL is partner van de Summit en verzorgt naast een algemene stand waar we laten zien wat we voor ondernemers kunnen betekenen, ook diverse sessies vanuit verschillende programma’s en activiteiten.

Jonge honden in de Smart Industry

Deze dynamische werksessie is gericht op het verbinden van Smart Industry startups met bekende, innovatieve maakindustrie ondernemers. Startups vinden zo sneller een launching customer en ondernemers maken kennis met de nieuwste technologieën die hun productieprocessen slimmer, schoner en socialer kunnen maken. Deze sessie organiseren we samen met BOOST – hét Smart Industry netwerk van Oost-Nederland.

Lancering De Startversneller

Op de Summit lanceren we officieel De Startversneller?. Een programma dat ondernemers helpt bij een succesvolle start van een eigen bedrijf. Het programma is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen.

Exportambities

Voor ondernemers met exportambities organiseren we het International Expansion Café. Daar kunnen ondernemers in een informele setting onze experts ontmoeten, die je verder helpen je plannen te realiseren. Daarnaast vindt bij de StartupDelta Summit de lancering plaats van De Groeiversneller exportvoucher: we reiken dan direct de eerste voucher uit.

Nederland groeit, groei mee

Vanuit De Groeiversneller organiseren we de sessie ‘Nederland groeit, hoe groei jij mee?’ De Nederlandse economie groeit dit jaar met 3%. Dit vraagt veel van ondernemers en bedrijven. Maar wat als je met 20% per jaar groeit of je bedrijf in twee jaar verdubbelt? In deze open sessie gaan we in gesprek met ondernemers van snelgroeiende bedrijven en met adviseurs die deze bedrijven bijstaan.

Prins Constantijn op hoofdpodium

Daarnaast is er een hoofdpodium waarop verschillende sprekers onder andere ingaan op de vraag hoe Nederland koploper kan worden als startup ecosysteem. Eén van de sprekers is Prins Constantijn van Oranje, ambassadeur van StartupDelta. Die organisatie werkt aan een omgeving waarin ondernemers makkelijker kunnen starten en sneller groeien.

Het volledige programma van de summit vind je hier?, aanmelden is nog mogelijk.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics