Sioux opent deuren kantoor Delft

0

Sioux heeft op steenworp afstand van de Technische Universiteit Delft haar jongste vestiging op feestelijke wijze geopend. Met de toevoeging van het kantoor in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag kan Sioux zowel klanten als de arbeidsmarkt in deze regio beter van dienst zijn. Sioux start met een inspirerend kantoor in het Radex Innovation Centre aan de Rotterdamseweg 183C in Delft.

Danny Thönissen, vestigingsleider van Sioux in Delft: ‘We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. We hebben er al klanten en medewerkers. Het is daarom voor ons belangrijk om hier een eigen Sioux-vestiging the hebben. Daarnaast zitten we op loopafstand van technische hotspots als de TU Delft en Yes!Delft. Dit is voor ons the place to be.’

Sioux heeft, met de toevoeging van de nieuwe vestiging in Delft, elf kantoren in zes landen wereldwijd. Sioux heeft alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen. De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mechanica, optica, fysica, mechatronica, elektronica, wiskunde en IoT oplossingen. Met meer dan 500 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D afdeling van vooraanstaande hightech bedrijven. Sioux neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid op zich: vanaf het meedenken in de conceptfase tot en met het leveren van serie productie. Sioux wil samen met haar klanten waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics