Seminar 8 juni 2022: Digitale tweelingen, magische technologie of een illusie?

0

Op 8 juni 2022 organiseren de bedrijven Controllab, Bachmann, VSE Industrial Automation en MSA-Service een seminar over de zin en(on)zin van digitale tweelingen. Het seminar start om 12:30 uur in het LantarenVenster te Rotterdam.

Je kan geen artikel meer lezen of het woord Digitale Tweelingen komt er in voor. Maar wat zijn digitale tweelingen en wat heb je eraan in de praktijk? In dit seminar leer je dat de term “Digitale Tweelingen” eigenlijk een containerbegrip is voor een aantal technieken. Met deze  technieken  kun een digitale afspiegeling maken van hoe een machine zich in de werkelijkheid gedraagt. Hierdoor krijg je veel meer kennis en grip.

De vier organiserende bedrijven vertellen hoe zij in de praktijk gebruik maken van digitale tweelingen. Ze laten zien welke technieken er worden gebruikt en hoe deze helpen om machines veiliger te maken, sneller op te leveren en makkelijker te gebruiken. In de pauzes worden deze tweelingen live gedemonstreerd.

In dit seminar krijgt u een eerlijk verhaal. Wat kost een digitale tweeling, wat levert hij op en wanneer moet je hem vooral niet gebruiken. U leer wat digitale tweelingen kunnen betekenen voor uw bedrijf: zijn ze doorbraaktechnologie of een kostbare illusie?

Link magazine editie februari 2022 thema Supply-security, dealen met het (volgende) opzweepeffect. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

Programma:

12:30 – 13:30 uur Lunch

13:30 – 14:45 uur Praktijkverhalen

14:45 – 15:15 uur Pauze + demo markt

15:15 – 16:30 uur Praktijkverhalen

16:30 – 17:30 uur Borrel

Voor wie: Directeuren, R&D managers en engineers

Partners: Controllab, Bachmann, VSE Industrial Automation, MSA-Service

Kosten: € 45,- (Dit is inclusief lunch en uitrijkaart, prijs excl. BTW)

Schrijf je snel in: het aantal deelnemers is beperkt tot 150 personen.

Voor vragen: neem contact op met Anne-Marije Beukers (Controllab), via 0857731872.

Dit seminar is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, het in bedrijf stellen en gebruik van complexe, door software gestuurde machines en systemen. Meer informatie en opgave voor dit seminar vindt u via deze link.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.