Segula technologies opent tweede vestiging in Oost Nederalnd.

0

Guido Schoofs (46) startsegula Guido_Schoofs_kl als Business Development Manager Oost-Nederland bij SEGULA Technologies Nederland BV. Guido heeft HTS Werktuigbouwkunde gestudeerd met afstudeerrichting Mechatronica in Eindhoven en heeft ruime ervaring in verschillende functies in de maakindustrie. Aanvankelijk als engineer bij Hollandse Signaalapparaten BV (nu Thales Nederland BV) en Benchmark Electronics. Aansluitend heeft Guido meer technisch/commerciële ervaring opgedaan bij o.a. Groneman BV (Sales engineer), Flowserve (Projectmanagement Service) en MAATS BV (Sales manager LIEBHERR componenten).

Na een inwerkperiode in Eindhoven en training op het Segula hoofdkantoor in Parijs zal Guido starten met het opzetten van Segula Oost NL in Hengelo. Het in kaart brengen en benaderen van de markt als het gaat om engineeringsopdrachten en –projecten alsook de inzet van capaciteit. Guido woont en werkt al lang in deze regio en zal zijn netwerk inzetten om Segula helder te positioneren.

In het begin zal mogelijk hulp vanuit Eindhoven nodig zijn maar op het in ontwikkeling zijnde HTSP (High Tech Systems Park op het Thales terrein), waar start-ups en gevestigde high-tech bedrijven een plekje kunnen vinden, zullen we op termijn ook in staat zijn in-house opdrachten uit te voeren. Kortom, een enorme uitdaging en unieke kans om met Segula de groei van de regio te volgen en verder te ontwikkelen vanuit Hengelo.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics