Roger Scholtes volgt Harold van Waardenburg op als directeur EPLAN Nederland

0

Na ruim 10 jaar directeurschap heeft Harold van Waardenburg van EPLAN een nieuwe uitdaging aanvaard als Director Cloud Business bij het hoofdkantoor van EPLAN in Duitsland. Met ingang van 1 oktober 2019 neemt Roger Scholtes het stokje over en zal zich volledig gaan richten op zijn functie als Managing Director van EPLAN Nederland.

Roger Scholtes is geen onbekende bij EPLAN. Hij heeft de afgelopen 18 jaar diverse functies bekleed. De afgelopen jaren was hij Strategic accountmanager. Deze functie zal opnieuw ingevuld worden. Daarvoor heeft Roger diverse management- en één directiepositie binnen CIDEON / EPLAN met veel succes vervuld.

In zijn nieuwe rol als Director Cloud Business, maakt Harolddeel uit van het ePULSE directieteam in Langenfeld (Duitsland). Zijn rol is om een team op te bouwen dat strategieën ontwikkeld en landen ondersteund bij het aantrekken van gebruikers op het EPLAN Cloud Platform ePULSE, het succesvol gebruik van Cloud oplossingen door klanten, het gebruik van Cloud oplossingen uit te breiden en langdurige klantrelaties op te bouwen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics