Rademaker Group heeft de activa van Divardy overgenomen.

0

CFI Nederland is verheugd de overname bekend te maken van de activa van de Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van behandelingssystemen voor de bakkerij-industrie Divardy Construction B.V. en Divardy Automation B.V. (“Divardy” of de “Company”) door de Nederlandse Rademaker-groep.

Divardy is gespecialiseerd in tray-behandelingssystemen, specifiek gericht op de traditionele broodindustrie. Met componenten binnen hun leveringsprogramma, met een focus op transport, depanning, reiniging en voedseltoepassingen, kan Divardy oplossingen bieden in kant-en-klare projecten die nu worden uitbesteed aan externe leveranciers. Bovendien zijn de handlingsystemen van Divardy complementair aan het huidige afhandelingsprogramma van de Rademaker Group. Divardy Construction and Automation werd in 1999 opgericht door de heer David Rijke.


Divardy is gespecialiseerd in tray-behandelingssystemen

Rademaker Group ontwikkelt en biedt oplossingen voor de bakkerij-industrie. Het bedrijf werd opgericht in 1977 en was een van de eerste bedrijven die gespecialiseerd was in de ontwikkeling en levering van innovatieve oplossingen voor de bakkerij-industrie. Rademaker Group is opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een internationale aanwezigheid met verkoopkantoren in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika, Rusland, Italië en China. Verder heeft Rademaker Group een installed base van bijna 1.000 installaties in 55 landen over de hele wereld.

Jeroen van Blokland, voorzitter van de Rademaker-groep, verklaarde: “Met deze overname verwachten we een oplossing te kunnen bieden voor de groeiende vraag naar turn-key projecten, zowel voor vrijstaande producten als voor producten in de bak voor zowel brood als banketproducten” .

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.