Project ERP software leveranciers Proteus en Trimergo bundelen hun krachten

0

Proteus en Trimergo bundelen hun krachten binnen een nieuwe groep. Deze groep maakt het verschil als internationale leverancier van project ERP software binnen meerdere sectoren van de projectgestuurde industrie. Het uitgangspunt is de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. De groep telt momenteel 70 medewerkers met 900 klanten in de Benelux, Groot-Brittannië, Noord-Amerika en diverse andere landen.

Proteus vult, als marktleider voor bedrijfssoftware voor interieurbouw, hout- en afbouw in de Benelux, op een ideale manier de positie van Trimergo aan in de segmenten maritiem, on/offshore, machine/apparatenbouw en bouwtoelevering. Deze projectgestuurde bedrijven leveren op basis van klantspecificaties en -wensen toegespitste functionaliteit voor hun marktsegment. Samen zullen ze het onderscheidende karakter van de softwareoplossingen onaangetast laten, maar de wederzijdse klantgroepen wel laten profiteren van elkaars unieke functionaliteiten. Zo kent Proteus sterke functionaliteit voor productie-aansturing en Trimergo staat bekend om haar geïntegreerde planning voor projecten en resources.

Theo van den Berg, directeur Proteus: “De samenwerking met Trimergo gaat onze klanten mooie mogelijkheden bieden in toekomstige software-versies, zeker op planningsgebied. Daarnaast kunnen we onze positie buiten de Benelux gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Proteus al 25 jaar voor staat.”

Wim Schrijver, algemeen directeur Trimergo: “Proteus heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen detrimergo houtindustrie. De cultuur en de productfilosofie van Proteus sluiten naadloos aan op Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van beide bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics