Proefcollege Industrial Business Marketing & Sales 12 april

0

Wil je meer weten over de rol van Marketing & Sales in technische B2B? En overweeg je een opleiding hierover te volgen? Kom dan kennismaken en ervaren of onze opleiding Industrial Business Marketing & Sales past bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Proefcollege

Tijdens dit proefcollege gaan we in op het toenemende belang van marketing voor technische B2B bedrijven. We maken de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Laten je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is. En wat de kenmerken van industrial markerting zijn.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een ‘goods dominant logic naar service dominant logic’ organisatie.

Programma

18.45 – 19.30 uur – Inloop

19.30 – 20.00 uur – Informatie over STEM Industrial Marketing Centre

20.00 – 21.30 uur – Proefcollege Industrial Business Marketing

21.30 – 22.00 uur – Napraten

Aan het eind van deze meeting is er ook voldoende gelegenheid om met ons van gedachte te wisselen over de aansluiting van deze opleiding bij jouw dagelijkse praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Locatie

We organiseren dit proefcollege op een locatie centraal in Nederland.

Je deelname aan dit proefcollege is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk en kan via deze link: https://www.stem-imc.com/nl/proefcollege-ibms :

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics