Oproep aan leveranciers om mee te werken aan de Dutch Industrial Suppliers Awards 2018, in de categorie best Customer Award.

0

Wij willen je vragen om mee te werken aan de Dutch Industrial Suppliers Awards in de categorie best Customer.

Director Supply Chain & Operations Miel Ramselaar van Kulicke&Soffa toont trots de Best Customer Award 2017. Foto © Sam Rentmeester

Na een feestelijke 15 jaar DISCA en 16e uitreiking in november 2017 starten wij nu weer met veel plezier aan de editie 2018. De inmiddels prestigieuze awards worden ook dit jaar weer uitgereikt in de categorie Best Customer aan die klanten die, volgens hun toeleveranciers, het best presteren in de samenwerking. De Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards worden dit jaar voor de 17e keer uitgereikt, op woensdag 21 november 2018 in Boerderij Mereveld te Utrecht in aansluiting op een spetterende talkshow. (aanmeldingen via: DISCA@linkmagazine.nl)

We zetten dit jaar ook – inmiddels voor de voor de zevende maal – de klant in de schijnwerpers. Dat doen we met de uitreiking van de Dutch Industrial Customer Award. Daartoe vragen we een groot aantal toeleveranciers – anoniem – met welke klanten ze het best samenwerken. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u (wederom) bereid bent uw lijstje van voorkeursklanten met ons te delen.

Rik Smabers, IHI Hauzer.
Winnaar Best Customer Award 2016

Categorie Kenmerken
Best Customer Nederlandse maakindustriële uitbesteders op oem- of first tier supplier niveau met eigen R&D/engineering die productie en/of ontwikkeling/engineering uitbesteden. In deze categorie vallen bedrijven die hun toeleveranciers door transparantie, heldere communicatie en het nakomen van afspraken in staat stellen zoveel mogelijk toegevoegde waarde te leveren en zo samen de waarde van het eindproduct te verhogen en/of de kosten ervan te verlagen.

 

Bij het nomineren van uw voorkeursklanten kunt u uitgaan van criteria als het tijdig betrekken bij ontwikkeling, het ruimte geven aan uw eigen specialisme, maar ook zaken als gelijkwaardigheid, openheid, het nakomen van afspraken en betalingscondities. Om te bepalen welke voorkeursklanten u op uw lijstje zet, kunt u in dit stadium uw eigen criteria hanteren. In de tweede ronde, na de eerste selectie, gaat elke toeleverancier voor de nadere beoordeling van zijn voorkeursklanten een eenvoudige systematiek gebruiken die wij dan zullen aanreiken. Voor de goede orde maken wij u er op attent, dat wij uiteraard zeer vertrouwelijk omgaan met de informatie die u ons verstrekt!

Daan Kersten Winnaar Customer Award 2015

Klanten die door meer dan één toeleverancier genomineerd worden gaan door naar de tweede ronde. Klanten die in de tweede ronde het beste scoren gaan naar de finale waarin ze worden besproken door een jury van toeleveranciers.

Winnaar Disca Best Customer Award ASML 2014

Wij hopen uw lijstje van preferred clients uiterlijk vrijdag 15 juni 2018 te mogen ontvangen. U kunt het sturen naar DISCA@linkmagazine.nl. Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

John & Mireille van Ginkel en Martin van Zaalen

 PS: Noteer vast in uw agenda: de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2018 worden uitgereikt als onderdeel van een attractief programma op woensdag 21 november 2018 in Boerderij Mereveld te Utrecht vanaf 15.30 uur. Aanmelden via DISCA@linkmagazine.nl!!

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.