Oproep aan OEM’ers om mee te werken aan de Dutch Industrial Suppliers Awards 2018, in de categorie best knowledge -en logistics supplier.

0

Na een feestelijke 15 jaar DISCA en 16e uitreiking in november 2017 starten wij nu weer met veel plezier aan de editie 2018. De inmiddels prestigieuze awards worden ook dit jaar weer uitgereikt in de categorieën Best Knowledge en Best Logistics aan die toeleveranciers die, volgens hun klanten, het best presteren. De Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards worden dit jaar voor de 17e keer uitgereikt, op woensdag 21 november 2018 in Boerderij Mereveld te Utrecht in aansluiting op een spetterende talkshow. (aanmeldingen via: DISCA@linkmagazine.nl)

Jos Brouwer van Vedos Verspanende Techniek met de trofee behorende bij het winnen van de Best Logistics Supplier Award 2017. Foto © Sam Rentmeester

Wij stellen het bijzonder op prijs dat u (wederom) bereid bent uw lijstje van voorkeursleveranciers in te dienen voor de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2018. Om te bepalen welke toeleveranciers u op uw lijstje zet, kunt u in dit stadium (eerste ronde) uw eigen criteria hanteren. In de tweede ronde, na de eerste selectie, gaat elke uitbesteder voor de nadere beoordeling van zijn toeleveranciers een eenvoudige systematiek gebruiken die wij dan zullen aanreiken.

Verzoek: deel de leveranciers op uw lijstje s.v.p. onder naar de twee categorieën waarin we een award gaan uitreiken:

Categorie Kenmerken
1. Logistics Suppliers Toeleveranciers zonder eigen R&D (incluis re-engineering) in Nederland. In deze categorie vallen toeleveranciers die uitblinken in de logistiek. Logistics Suppliers ontzorgen de klant door ervoor te zorgen dat het gevraagde steeds op tijd, in de juiste hoeveelheid, van de juiste kwaliteit en tegen een scherpe prijs beschikbaar is.
2. Knowledge Suppliers Toeleveranciers met eigen R&D (incluis re-engineering) in Nederland. In deze categorie vallen de bedrijven die – dankzij eigen ontwikkel- en engineeringsinspanningen – uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant. Ook vallen er onder bedrijven die door re-engineering zorgen dat de productiekosten lager worden.  Kortom: Knowledge Suppliers dragen er door kennis toe te voegen substantieel aan bij dat er met het eindproduct meer geld wordt verdiend en/of de kosten ervan lager worden.

Wij kijken met belangstelling uit naar uw lijstje van preferred suppliers (Bedrijfsnaam, Adres & Plaats en contactpersoon), bij voorkeur uiterlijk op vrijdag 15 juni 2018. Uw lijstje kunt u sturen naar DISCA@linkmagazine.nl. Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Business Unit Manager Roy Janssen van AAE mocht de prijs voor de Best Knowledge Supplier 2017 in ontvangst nemen. Foto © Sam Rentmeester

Met vriendelijke groet,

John & Mireille van Ginkel en Martin van Zaalen

PS: Noteer vast in uw agenda: de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2018 worden uitgereikt als onderdeel van een attractief programma op woensdag 21 november 2018 in Boerderij Mereveld te Utrecht vanaf 15.30 uur. Aanmelden via DISCA@linkmagazine.nl!!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics