Oopsie Heroes LifeSense Group: de meest kindvriendelijke bedplaswekker

0

De LifeSense Group, het bedrijf voor medische hulpmiddelen in de gezondheidszorg, combineert op deskundige wijze geavanceerde medische technologie met een funtioneel en modern design. Na het succes van Carin lanceert LifeSense Group een nieuw product voor kinderen, Oopsie Heroes.

Oopsie Heroes is samen met 100 kinderen ontwikkeld met als doel het genezen van bedplassen. Na verloop van tijd zal de Oopsie Heroes routine de hersenen van het kind helpen om de signalen van de blaas te herkennen, zodat het kind zelfstandig wakker kan worden en het toilet kan gebruiken voordat het in bed nat wordt. Binnen 6-12 weken is het kind vrij van ongelukken ‘s nachts en wordt het droog wakker.

Oopsie Heroes bestaat uit een kleine en comfortabele sensor die gemakkelijk kan worden bevestigd aan elk ondergoed of pyjamabroekje. s Nachts, wanneer uw kind zo’n “Oopsie Moments” heeft, stuurt de sensor een onschadelijk, op audio gebaseerd signaal naar het mobiele apparaat waarop de Oopsie Heroes app draait. De app zal dan het kind wakker maken zodat hij of zij naar het toilet kan gaan.

Gebaseerd op jarenlang onderzoek en waardevolle feedback van kinderen, combineert Oopsie Heroes de hoogste kwaliteit medische technologie met de strakste en meest kindvriendelijke draagbare ontwerpen. Het resultaat is een product dat leidt tot de Dry Nights Better Days.

Eerder artikel met LifeSense

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics