Ondernemende sparringpartner voor de top van de maakindustrie

0

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de commerciële relatie met bestaande klanten in o.a. de high tech en offshore industrie waaronder AAE, Wilvo, TBP, Bronckhorst, IHC en Huisman. Je speelt adequaat in op (latente) klantvragen. Je vertaalt klantambities met betrekking tot het verbeteren van de bedrijfsprocessen naar bestaande standaard Isah toepassingen. Bij grotere uitbreidingen en optimalisaties zorg je vanuit de project stuurgroep voor het succesvolle verloop hiervan. Je neemt de klant mee in het vaak intensieve traject dat daarvoor nodig is. Je anticipeert samen met de collega’s op nieuwe ontwikkelingen. Je formuleert een jaarplan en ‘challenged’ je team van vier business consultants en drie project managers op het behalen van de (omzet)doelstellingen en het verder ontwikkelen van de consultancydiensten. Als ‘voice of the customer’ organiseren jullie, in nauwe samenwerking met de Manager Consultancy (verantwoordelijk voor juiste skills en planning), klant-specifieke implementaties met standaard oplossingen. Je maakt onderdeel uit van het MT en rapporteert aan de CCO.

Gevraagd wordt een sterke, commerciële relatiebouwer op directie niveau met consultancy en key accountmanagement ervaring. Een coachend leidinggevende met een scherp oog voor de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie. Je krijgt energie van het identificeren van kansen om bedrijfsprocessen te verbeteren, te digitaliseren en te realiseren. Je bent toe aan eindverantwoordelijke consultancy rol en een cruciale MT positie. Jouw profiel: • Een academisch denk- en werkniveau, bij voorkeur een afgeronde master (technische) bedrijfskunde • Minimaal 5 jaar ervaring (mid-career) in een soortgelijke functie: manager consultancy, manager key accounts, senior business consultant, • Ervaring met ERP-implementatieprojecten; • Ervaring in de maakindustrie • Kenmerken: toegankelijk, mensgericht, humor, overtuigingskracht, bedrijfsbrede scope.

Isah biedt een nieuwe MT rol en een cruciale management adviesfunctie voor internationale (familie)bedrijven. Een ambitieus, succesvol internationaal bedrijf met een uitstekende reputatie. Een informele, no-nonsens organisatie waarbij de interne lijnen kort zijn met de kernwaarden: Samen, Oprecht, Verbeteren. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met interessante doorgroeimogelijkheden.

Wil jij de concurrentiekracht van de key accounts versterken? Reageer direct via www.mercuriurval.nl. Je vindt de vacature met ref.nr. NL-05655 of met zoekterm ‘Isah’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marike Witteveen en Peter Duyvestijn, executive search consultants bij Mercuri Urval via 040 – 266 98 00. Zie ook www.werkenbijisah.nl en www.isah.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.