NTS kiest Togetr voor digitale transformatie en start bij NTS Mechatronics.

0

Na een traject van een aantal maanden voorbereiding en in afstemming met de NTS directie, kiest NTS voor een strategische samenwerking met Togetr. De digitale transformatie start bij NTS Mechatronics. Op basis van slimme technologie (low-code) worden door middel van een bi-modale ITstrategie de digitalisering gerealiseerd. Dit betekent een substantiële reductie van de doorlooptijden, meer inzicht in de value-stream, verbeterde ‘Rolled Throughput Yield’ en een algehele kostenreductie.

Belangrijk tijdens de selectie bleek de visie van Togetr op slim en flexibel produceren en op de fabriek van de toekomst. Daarnaast is het Togetr low-code platform, waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert, essentieel voor NTS. De combinatie van wendbaarheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid van de oplossingen, gebaseerd op het low-code model gestuurde applicatie ontwikkelplatform met de robuuste integratie mogelijkheden, is uniek. Daarnaast is de Togetr kennis van de maakindustrie en de disruptieve geleverde oplossingen ten behoeve van de digitale fabriek van wezenlijk belang geweest voor de selectie.

Doelstellingen voor NTS zijn bedrijfsbreed inzicht verkrijgen in de value stream verbeteringen, RTY (Rolled Throughput Yield) verbeteringen, substantiële doorlooptijd reducties en het bereiken van een aanzienlijke kostprijsreductie. Een doorontwikkeling van digitale transformatie bij de NTS maakbedrijven door middel van LEAN en Quick Response Manufacturing versterkt de concurrentiepositie en vergroot de meerwaarde voor klanten.

Rob Karsmakers, COO van NTS wijst op het belang van innovatie in de maakindustrie: ‘om de concurrentiepositie te behouden en de meerwaarde voor NTS klanten te vergroten, hiervoor zijn wezenlijke verbeteringen nodig. Dit betreft zowel de kwaliteit van het maakproces, de ketenintegratie als ook de ondersteuning door informatietechnologie. Massa maatwerk, gecombineerd met de efficiëntie van automatisering en robotisering en aandacht voor de vakspecialist in de fabriek bieden nieuwe perspectieven.

Theo Hoogendoorn, product-owner Togetr, voegt hier aan toe: ‘de NTS ambitie om de slimme (keten) toepassingen te realiseren in combinatie met iteratieve aanpak sluit bij uitstek aan bij de Togetr roadmap en gerealiseerde innovaties

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics