Milestone Systems en Nedap gaan strategisch partnerschap aan

0

In de markt is behoefte aan een naadloze integratie tussen beveiligingssystemen. Om deze reden hebben Milestone Systems en Nedap besloten een strategisch partnerschap aan te gaan. Met dit partnerschap leggen zij zich toe op een diepgaande integratie van Milestone XProtect VMS en AEOS-toegangscontrole van Nedap en een nauwe samenwerking in de gemeenschappelijke doelmarkten.

De behoefte aan slimme gebouwen, faciliteiten en steden met geïntegreerde IT-systemen voor bewaking en beheer neemt toe. Als gevolg hiervan groeit ook de vraag naar integraties tussen beveiligingssystemen. Het gebruik van technologieën gebaseerd op open standaarden is cruciaal voor de integratie van Nedap toegangscontrole met Milestone XProtect VMS.

Strategische samenwerking

“Deze strategische samenwerking is niet alleen voor onszelf van belang, maar ook voor ons continu groeiende partnernetwerk. Integraties met toegangscontrole zijn voor ons een zeer belangrijk aandachtsgebied. Het verheugt ons dan ook dat we onze band met een zo vooraanstaand bedrijf op deze manier kunnen versterken”, vertelt Thomas Lausten, Vice President voor EMEA bij Milestone Systems. “We kijken ernaar uit om de samenwerking verder uit te breiden en partners van zowel Milestone als Nedap in de toekomst nog meer voordelen te bieden.”

“De beste eigenschappen van videobeheer en toegangscontrole komen samen in een robuuste, naadloos geïntegreerde beveiligingsoplossing”, laat Sieger Volkers, Managing Director Security Management bij Nedap, weten. “We willen een diepgaande integratie ontwikkelen tussen ons toegangscontroleplatform AEOS en XProtect, waarbij we leveringsrisico’s en complexiteit voor de partners van beide bedrijven beperken.”

De eenvoudige, flexibele integratie van AEOS-toegangscontrole en de videobeheersoftware van Milestone kon tot stand worden gebracht dankzij de uitgebreide integratiemogelijkheden van AEOS van Nedap en de Milestone Integration Platform Software Development Kit (MIP SDK) 2016. XProtect Smart Client en AEOS bieden beide een geconsolideerde interface met functies voor het effectief bewaken van toegangsgebeurtenissen, het handmatig ondersteunen van doorgangen en het uitvoeren van onderzoeken naar specifieke toegangspunten of kaarthouders.

Milestone en Nedap hebben als doel om een naadloze, diepgaande integratie te bieden waarmee gebruikers snel verdachte omstandigheden kunnen signaleren om er vervolgens snel op te reageren en de beveiliging erop aan te passen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics