Michael van Rijen versterkt de automotive-tak van Sioux Technologies

0

Michael van Rijen is per 1 oktober 2019 verantwoordelijk voor de automotive-tak binnen Sioux Technologies. Hij zal zich in zijn rol als business development manager richten op de verdere uitbreiding van Sioux’ werkzaamheden in de automotive industrie. Deze focusmarkt van Sioux groeit sterk door het toenemende belang van software- en elektronica in de automotive industrie. Trends als connectivity, alternative powertrains, geavanceerdere user-interfaces en zelfrijdende voertuigen stimuleren deze groei.
Nieuwe functionaliteit in personenauto’s en bedrijfswagens wordt tegenwoordig allemaal aangestuurd door middel van elektronica en software, waarbij functional safety steeds meer impact heeft. Sioux ondersteunt OEM’s en first tier suppliers in de automotive industrie bij het ontwikkelen, integreren en produceren van deze innovatieve systemen. Daarnaast levert Sioux eigen producten voor kritische voertuigfuncties en voertuig gerelateerde processen. De focus ligt daarbij op specifieke marktsegmenten zoals trucks en bussen, concept cars en pod cars, hybride en elektrische auto’s, off-highway voertuigen, landbouwvoertuigen, constructie-, en materiaal handlingsvoertuigen, marine en overige speciale voertuigen.

Personalia
Michael van Rijen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale software en electronics industrie als business developer en directeur. Hij is expert op het gebied van pionieren, management, product engineering en software systemen in het automotive domein. En was werkzaam voor grote internationale klanten uit de toeleverindustrie en voertuigfabrikanten als Audi en Daimler.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics