MCA Molenberg wordt Yaskawa-partner

0

MCA Molenberg, onderdeel van Biesheuvel Techniek, is per 1 maart 2016 door Yaskawa Benelux aangesteld als geautoriseerd Yaskawa Service Partner. Doel van de overeenkomst is het serviceniveau naar gebruikers van Yaskawa Drives & Motion componenten en systemen te optimaliseren. Motion Control Automation (MCA) heeft technische engineering specialisten die adviseren op gebied van up-time performance. Ook preventieve checks op installaties en machinepark behoren tot deze service-activiteiten. MCA en Yaskawa zien dit als een vervolgstap in het jarenlange succesvolle partnerschap.

Olaf Leijdekker, General Manager van Yaskawa Europe Services Department: ‘De betrouwbaarheid van onze componenten en systemen is uitermate hoog. Dat is één van de redenen van ons succes in de markt en de aanzienlijke groei die wij doormaken. Onze installed base in de Europese industrie neemt continu toe en verhoudingsgewijs neemt ook de vraag naar reparatie of vervanging / upgrading toe. Om de snelheid en flexibiliteit hierin te waarborgen werken we aan een netwerk van Yaskawa Service Partners.’
Eg Waaijman, Business Unit Manager van MCA Molenberg, onderdeel van Biesheuvel Techniek: ‘Toen Yaskawa ons benaderde met de vraag of we onze activiteiten wilden uitbreiden met service activiteiten zei ik: Natuurlijk, maar jullie spullen gaan toch nooit kapot! Maar we vervangen ook oudere systemen door nieuwere, meer efficiënte versies. Natuurlijk wordt de erkenning voor onze dienstverlening met de officiële status zeker gewaardeerd.’Om als Service Partner volgens de strenge Japanse eisen van Yaskawa te kunnen functioneren is een team van MCA Molenberg uitvoerig getraind en is een adequate voorraad spare parts aangelegd. Hierdoor is een 24/7 beschikbaarheid gegarandeerd.
Eddie Mennen, Managing Director Yaskawa Benelux is zeer verheugd met deze stap die hem in staat stelt de verkoopsuccessen in Nederland onverminderd voort te zetten. Samen met Anton van der Lubbe, namens Biesheuvel Techniek en IPH Group – Europees Mechanisch MRO distributeur – verantwoordelijk voor deze product categorie, wordt als vervolgstap bekeken of Yaskawa samen met MCA de markt van Robotisering en Services kan benaderen. Biesheuvel Techniek is vanuit 35 vestigingen met 400 medewerkers een belangrijke speler in Industrial Supplies en UP-TIME Services voor de Industriële en Onderhoudsmarkt in Nederland.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics